Aquest cap de semana l’activitat del CAOlesa s’ha repartit entre el Control Benjamí-Aleví-Infantil (7a. Jornada) a Castellar del Vallès, la Cursa de Sant Joan de Vilatorrada (sobre 5 i 10km) i la 2a Edició del Trail Les Ermites d’Olesa de Montserrat.
A continuació us deixem la crònica de l’entrenador del grup Infantil, en Raúl Agudo, sobre el Control de Dissabte:
“Aquest dissabte 16 d’abril el Club Atletisme Olesa ha participat en la 7ª jornada del Control Benjami-Aleví-Infantil a les pistes de Castellar del Vallès. En concret han estat els atletes de la categoria infantil els protagonistes.
El matí començava amb en Guillem fent l’estrena en una prova molt exigent com son els 1000m.obt, treient d’aquesta una nova experiència molt positiva. A mig matí les fèmines tenien dues proves ben seguides. La primera van ser els 80m.t, on van participar la Clara a la sèrie 2, l’Helena a la  7 i l’Aina i la Nati a la 8. Aquesta última cursa ha tingut una actuació brillant de l’Aina guanyat la sèrie i una caiguda de la Nati, no obstant quan tothom pensava que pararia la Nati s’ha aixecat i ha continuat i amb ella tot l’estadi de Castellar del Vallès.
Desprès agafaven protagonisme el llançament de disc on encara queden molts aspectes tècnics a millorar però ja es comença a veure el treball realitzat a les pistes del CAO. La Nisrin era la nostra atleta més destacada passant a la millora i quedant finalment 8a amb un millor llançament de 14’12m. En aquesta prova també va participar les nostres atletes del 80 tanques i la Silvia completant una bona actuació. Pel que fa als nois en el llançament molt bon resultats d’en Guillem 5è amb 20’08m i d’en David que s’atrevia a llançar amb gir i assolia una meritòria 9a posició.
Finalment a les 12 tots els nostres atletes van completar el matí realitzant la prova de 150m.ll que contava amb 34 sèries entre nois i noies.
Una competició ben profitosa on el grup infantil ha pogut tastar algunes de les diferents modalitats d’aire lliure. Ara toca pensar en el relleu de la setmana vinent en la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya a Mataró.
Posteriorment Dissabte tarda un grup de runners del CAO es van presentar a St Joan de Vilatorrada per tal de disputar la cursa de 10 i 5km d’aquesta localitat. Cal destacar la 4a posició a la General Femenina i 1a Veterana de la Cristina Rebull amb un temps de 45’12”. La resta de resultats del nostre club van ser els següents:
Per últim avui Diumenge dia 17 d’Abril s’ha disputat la 2a Edició del Trail Les Ermites d’Olesa, sobre 26,27km o 11,85km.
Un nombrós grup d’atletes i soci del CAOlesa han participat a la cursa, assolint tots ells resultats molt destacats.
A la cursa d’11,85km en Raúl Agudo ha finalitzat en 4a posició a la classificació general amb un temps de 56’07”, assolint la victoria a la categoria sots 23. També han finalitzat en posició de top 10 en Jordi Puig que ha finalitzat a la 9a posició amb un temps de 1h00’27”.
A la categoria femenina d’aquesta cursa, la nostra entrenadora i atleta del CAManresa, club del que som filials, Ester Guerrero ha obtingut la victòria amb solvència, superant a la segona classificada en més de 5′ i finalitzant la prova en 15a posició de la classificació general amb un temps d’1h03’39”.
A la cursa de 26,27km la victòria ha estat per l’atleta del CAOlesa Pol Rodríguez amb un espectacular crono de 2h15’46” superant al segon classificat en més de 12′. Per part del nostre club, 7 atletes han finalitzat la cursa entre els 20 primers classificats, essent en Fernando Fernández 6è amb 2h38’23”, en Marc Reyes 12è amb 2h50’20, en Dioni Garcia 13è amb 2h51’00”, en Pol Nin 16è amb 2h54’44”, en Juan Carlos Galán 17è amb 2h54’53” i en Víctor Luque 20è amb 2h57″14.
En categoria masculina també ha obtingut la victòria en categoria Màster l’atleta del CAOlesa Toni Agut, amb un temps de 3h11’31”.
En categoria femenina victoria de la socia de la nostra entitat Marta Nogueira (Lleida UA) amb un temps de 3h14’59”, amb 1′ de marge sobre la 2a classificada. En aquesta categoria també ha fet top5 (finalitzant en 5a posició de la general) l’atleta del CAOlesa Ana Ruíz, adjudicant-se la 3a posició a la categoria Veterà Femení amb un temps de 3h28’05”.
En el que respecta a les curses infantils (MiniTEO) a la categoria Benjamí (500m) victòria per a l’Isaac Hernández en categoria masculina; a la categoria Infantil  (1000m) 3a posició per a la Bruna Soberbio a la femenina i a la categoria Júnior (1500m) 1a posició per a l’Adrián Morales i 2a posició per a l’Iván Pérez en categoria masculina i 3a posició per a l’Àfrica Martínez en categoria femenina.
Moltes felicitats per portar el nom del CAOlesa de forma tant excel·lent!
A seguir treballant fort!