https://www.prehistoricsoul.com/0annsax El passat cap de setmana es van disputar nombrosos campionats i proves dins el territori català i estatal amb representació d’atletes del CAO.

https://gungrove.com/cxey569

Cheap Xanax Prescription  

https://space1026.com/2024/01/vlacalx

Carisoprodol 350 Mg For Sleep Dissabte dia 2 de Febrer, a la pista coberta de Catalunya ubicada a Sabadell, es va disputar la Buy Diazepam Glasgow JORNADA PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA amb la participació de 3 atletes del Club, realitzant un ple de classificats per a la jornada final. Els resultats complerts van ser els següents:

Olga Morraja Mostazo: 1ª classificada a la prova de llançament de pes amb 10m77cm, el que suposa una nova MMP a la prova.

https://www.prehistoricsoul.com/8djyyuq

Aina Cerdeira I Casals: 6ª classificada als 2000m.ll. (1º de la 2ª semifinal) amb 7:28.31, el que suposa una nova MMP a la distància.

https://fireheartmusic.com/ypaszl7n Pau Llordella Pinedo: 11º classificat als 2000m.ll. (1º de la 2ª semifinal) amb 7:03.70, el que suposa una nova MMP a la distància.

Buy Soma With Mastercard  

http://www.wowogallery.com/cfwads3uhm Diumenge dia 3 de Febrer, també a la pista coberta de Catalunya, es va disputar el https://manabernardes.com/2024/94kl4hgbhl CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA amb la participació d’en Nicki Del Castillo, que va obtenir una meritòria 8ª posició a la prova de salt amb perxa. En Nicki va realitzar un millor salt de 2.65, el que li va suposar plaça de finalista en aquest campionat.

 

https://sieterevueltas.net/h14su5npxse

Buy Pfizer Alprazolam Ja fóra del territori català, durant tot el cap de setmana s’ha estat celebrant el Buy Diazepam China CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA, a la localitat malaguenya d’Antequera. El nostre club va estar representat per la velocista Andrea Abalos Rubio que va participar a la prova dels 60m.ll. en el que suposava el seu debut en un estatal en Pista Coberta.

https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/8e5l5gt

Amb el clar objectiu d’intentar passar una ronda (la prova de 60m.ll. té 2 rondes prèvies a la gran final) Andrea va complir amb nota a la jornada de Dissabte, obtenint una brillant classificació per a les semifinals a la primera ronda (classificada per temps essent 4ª a la 4ª eliminatòria amb 7”97, marca que rebaixava en 12 centèsimes la seva anterior millor marca a la distància).

https://fireheartmusic.com/6daaym6aur

https://sieterevueltas.net/un4bgxgs8a4 A la jornada de Diumenge, sense cap pressió i amb l’ambició de poder accedir a la gran final, Andrea va tornar a demostrar un gran nivell, tornant a baixar dels 8” (7”99) i quedant-se a tres centèsimes i una posició de les places que donaven accés a la gran final (Va ser 5ª a la 2ª semifinal i 9ª de totes les semifinalistes en una ronda on passaven les 4 millors de cadascuna de les dues semifinals que donaven accés a la gran final).

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/tcbb9cmc

També cal destacar la victòria d’en Noel Del Cerro (AAC), ex atleta de la nostra entitat, a la prova de salt amb perxa amb una marca de 4,60m. Un altre grandíssim resultat per a aquest prometedor saltador sorgit de la cantera del CAO.

Buy Diazepam 20 Mg

 

https://mmopage.com/news/9imigmo44

Per últim, aquest mateix Diumenge diversos atletes del CAO van participar a les mitges maratons del Prat de Llobregat i de Montornès. Els resultats obtinguts van ser els següents:

https://manabernardes.com/2024/zh52mvy

 

https://therepairstore.ca/7w382nfbun MITJA MARATÓ DEL PRAT DE LLOBREGAT:

David Francisco   Castro C.A. OLESA  1:28:02
Antonio Agut Domenech C.A. OLESA  1:29:09
Ana Ruiz Castro C.A. OLESA  1:44:40

https://www.prehistoricsoul.com/k60ikfbk  

https://manabernardes.com/2024/9vzlki4 https://sieterevueltas.net/16izs5fr MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS:

Tomeu GOMILA   C.A. Olesa 1:29:13   4:14 el km

Buy Xanax Legally Miquel PUIG BELMONTE   C.A. Olesa  1:38:48   4:41 el km

Buy Real Valium Online Uk Josep Garcia Nicolas C.A. Olesa  01:50:45   5:15 el km

https://gungrove.com/jc0rexjsv  

https://mmopage.com/news/ip1yz64 Moltes felicitats a tots per aquest bons resultats i per el gran esforç que realitzeu dia a dia per tal de poder assolir caps de setmana com aquest.