see url El passat cap de setmana el Club Atletisme Olesa va estar molt ben representat a les diferents competicions de rellevància dins el territori Català i Estatal.

see El Dissabte dia 23 de Gener en jornada de matí es va disputar a Sabadell el https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/a4xhheicbo CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL EN PISTA COBERTA. El Club Atletisme Olesa va estar representat per en Carles Font i Andrea Abalos  a la prova de 60 m.ll. Els resultats van ser els següents:

here Carles Font va finalitzar en 6º posició a la 1ª semifinal dels 60m.ll. amb https://gsaudemarketing.com.br/r2rsilj43q5 7”69.

enter site Andrea Abalos Rubio va passar a la final de forma directa, essent 2ª a la 2ª semifinal dels 60m.ll. amb una MMP de https://brako.com/en/joh4zbr 8”09. Posteriorment a la gran final, va finalitzar en una meritòria 6ª posició amb una marca de https://www.inaxorio.com/4hobb2krt 8″14.

https://www.insearchofsukoon.com/cyt3uxq A la jornada de tarda, a la mateixa seu, es va disputar la jornada prèvia del https://living4youboutique.com/6gupj7y CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS EN PISTA COBERTA 4X200 INFANTIL. El CAO va estar representat en categoria femenina, obtenint una destacada 4ª posició a la 4ª semifinal amb un registre de go here 2:09.84. L’equip va estar format per les següents atletes:

Alba Cano Bañales 14/03/2001

Aina Cerdeira I Casals 23/10/2001

Olga Morraja Mostazo 29/09/2000

Ainhoa Rubia Alarcon 12/10/2000

El Diumenge dia 24 de Febrer el Club Atletisme Olesa va estar representat per 2 equips al https://www.pathwaysmagazineonline.com/8lgb0qc5 CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS, disputat a Marina d’Or/Oropesa del Mar.

L’equip Juvenil va ser el primer en participar a la competició, obtenint la enter 50ª POSICIÓ PER EQUIPS. Les 3 “jovenetes” van aconseguir bons resultats individuals deixant-se la pell per millorar al màxim la seva posició respecte l’any anterior o per obtenir un bon resultat en el que suposava el debut en un campionat d’Espanya. Els resultats individuals van ser els següents:

159 LLORDELLA, Ona CA Olesa LF 17:12

203 VICENTE, Nuria CA Olesa LF 18:09

231 SANAHUJA, Noelia CA Olesa LF 19:48

Posteriorment, l’equip Sènior Femení va participar en el cros llarg gairebé obtenint la èpica de classificar l’equip dins el límit de temps imposat per la federació. Finalment 3 de les nostres 4 atletes van obtenir aquest mèrit, quedant-se la nostra 4ª participant a escassos segons de poder classificar-se individualment i classificar a la resta de l’equip. No obstant, cal felicitar específicament a les 4 integrants per l’enorme esforç realitzat en aquesta competició. Els resultats individuals van ser els següents:

94 PRESCOLI, Sara CA Olesa SF 29:07

123 CANO, Mireia CA Olesa SF 30:47

132 REBULL, Cristina CA Olesa SF 31:36

Per últim, per tancar aquest magnífic cap de setmana, diversos atletes van participar durant el matí d’aquest mateix Diumenge a la https://ict-pulse.com/2024/07/hr9zy4r MARATEST, prova prèvia per excel·lència a la Marató de Barcelona. Els resultats van ser els següents:

David Francisco Castro C.A.OLESA 02:06:36 M
Jordi Llauradó Vallvé C.A.OLESA 02:19:51 M
Gerard Franch Margarit C.A. OLESA 02:32:41 M
Núria Puigventós Oliver C.A. OLESA 02:51:31 F

Moltes felicitats a tots pels bons resultats aconseguits.