https://www.jacobysaustin.com/2024/05/r9d1lxse6 Ahir Dissabte dia 6 de Febrer es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, el  https://discovershareinspire.com/2024/05/wlrj0t381n 21è Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta conjuntament amb el  click here 31è Campionat de Catalunya Juvenil de 4×200.

https://yplocal.us/qw30uju Per part del Club Atletisme Olesa vam comptar amb la participació de l’ see Edgar Vázquez a la Buying Diazepam 5Mg prova de 60m.ll. i de l’ enter equip femení de 4×200 format per l’ here Olga Morraja, la go Carlota Lacort, l’ go to link Aina Pascual i la https://pkuatm.org/2024/05/13/7e8uwu48h6 Mónica Lobo.

https://annmorrislighting.com/5q34nwktr5 El primer en saltar al sintètic va ser l’ https://emduk.org/bj24lqz2lu Edgar, participant a la Buy Xanax In Canada 2a sèrie de les tres semifinals programades als 60m.ll..

go to link Després d’una reacció un pel justa, l’ follow Edgar va treure el millor d’ell mateix per tal d’intentar assolir la classificació per a la gran final, realitzant una gran remuntada per finalitzar follow url 4rt a la seva sèrie amb un registre de 7″32, el que suposava una Buy Xanax Pills Online nova MMP a la distància (anterior 7″37). Aquesta marca va significar per ell assolir una https://aguasamazonicas.org/e1qkc1hxcco meritòria 9a posició entre tots els participants, plaça que el deixava watch a 1 centèssima i una sola posició de la gran final (l’últim temps classificat va ser 7″31). Aquest fet va deixar-li una sensació agredolça, ja que havia estat la seva millor cursa en aquesta prova però per molt poc marge no havia suposat arribar a la final.

https://discovershareinspire.com/2024/05/dslsgw3dlv0 Posteriorment el Buy Xanax Reviews relleu 4×200 va participar a la https://dentaris-sa.com/2024/05/13/14c6g9sd primera sèrie semifinal (es disputaven 3) competint amb els potents equips del Muntanyenc de St Cugat i el C.A.Canaletes.

 

 

Les nostres atletes van realitzar una actuació formidable, no perdent la cara a la cursa en cap moment i intentant lluitar de tu a tu amb dos dels grans favorits al podi final de la jornada.

Finalment, les nostres atletes van finalitzar en go to site 3a posició a la seva sèrie ( https://aguasamazonicas.org/qlq4dqw 8a posició final), assolint un follow excel·lent registre de 1’55″36, que suposa un source url nou rècord de la entitat i és converteix en la https://pkuatm.org/2024/05/13/6ryujjjygd primera marca sub 2′ en la història recent del nostre club en categoria femenina.

Des del club només queda felicitar als nostres velocistes per aquesta gran jornada.

L’Activitat del nostre club arriba a la part més important d’aquesta temporada hivernal. El source site proper Diumenge una Mail Order Valium gran expedició del nostre club es desplaçarà fins a watch Girona per a la disputa del https://photovisions.ca/1eb0api Ct de Catalunya de Cros Individual, prova per excel·lència del Calendari Català de Cros. A més a més, un follow site nombrós grup de runners de la entitat participaran en busca de noves MMP a la source url Edreams 1/2 Marató de Barcelona.

 

No us ho podeu perdre!