El passat cap de setmana el Club Atletisme Olesa va estar representat al Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta, a la 2a Mitja Marató El Prat i Cursa de 5 Km  i a la 19a Mitja Marató Gavà L’Aliança i 10 Km.

Dissabte dia 1 de Març, a la Pista Coberta de Catalunya, es va disputar el Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta. El Club Atletisme Olesa va comptar amb la representació de l’Ona Llordella a la prova dels 400m.ll.

L’Ona va disputar la segona semifinal, la més dura de les tres que es van disputar, realitzant una cursa valenta, decidida a buscar l’accés a la gran final. Després d’un pas rapidíssim pel 200 (30″) les forces no van acompanyar a l’última volta però va finalitzar la prova lluitant fins al final amb uns meritoris 1’08″48 i la 5a posició a la semifinal. Aquesta no deixa de ser una bona experiència de cara a afrontar amb optimisme la preparació de la pista al Aire Lliure.

Diumenge dia 2 de Març la ruta va ser la protagonista.

A la 2a Mitja Marató El Prat i Cursa de 5 Km van participar 5 runners del Club, assolint posició de top 10 en Daniel Sánchez i en Roger Gracián. Els resultats van ser els següents:

00237 Miquel Puig Belmonte C.A. OLESA 01:38:18

A la 19a Mitja Marató Gavà L’Aliança i 10 Km van participar 6 runners del Club. Els resultats més destacats van ser les victòries d’Aurora Sánchez  a la categoria Veterana Femení i Antonio Pérez a la categoria Veterà Masculí 2 de la cursa de 10km.