El passat cap de setmana el CAOlesa va estar molt ben representat als diferents campionats de pista i ruta.

Dissabte dia 23 d’Abril es va disputar a Mataró la Jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus Aleví-Infantil-Cadet.

El CAOlesa va comptar amb representació a la categoria Aleví Femení (un equip de 4x60m i dos equips de 3x600m), Infantil Femení (1 equip de 4x80m i un altre de 4x200m), Cadet Masculí (1 equip de 4x100m i un altre de 4x300m) i Cadet Femení (2 equips de 4x300m).

 

Tots els nostres atletes van donar una autèntica lliçó d’esforç i perseverança, defensant de la millor manera les seves actuacions i col·laborant en el resultat dels seus respectius equips.

En un campionat d’altíssim nivel, el nostre club va pujar un esglaó respecte a anteriors edicions, col·locant 2 equips entre els 20 primers classificats (Cadet Masculí de 4×300 i Cadet Femení de 4×300) i assolint marques destacades.

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Campionat de Catalunya de Relleus Aleví-Infantil-Cadet (Jornada Prèvia)

 

Ahir Diumenge dia 24 d’Abril es va disputar a Alcañiz (Terol) el Ct d’Espanya de 10km en Ruta. Per part del CAOlesa va comptar amb la participación d’en Juan González, la Sara Prescolí i la Mireia Cano.

En una matinal amb fortes ràfegues de vent, els nostres atletes van sortir a intentar igualment assolir una gran registre. La competició va ser difícil en tots els sentits però tot i això van saber donar el millor d’ells mateixos fins a l’últim metre.

De tots ells, destacar la 8a posició de la Sara a la categoria F-35, assolint plaça de finalista al campionat.

 

Els resultats complets són els següents:

Juan González Jiménez: 36’14”

Sara Prescolí Pacheco: 40’55”

Mireia Cano Nieto: 44’45”

 

La temporada continua en marxa i a les properes setmanes tindrem participación al 36è Trofeu Pratenc AA, la Cursa de l’Alba-Marató de Montserrat, a més a més de diverses proves de ruta i triatló.

El CAOlesa no s’atura.