Ahir diumenge 23 de gener, es va disputar al Parc Catalunya de Sabadell, el Cross de Sant Sebastià que en aquesta edició era també Campionat de Catalunya de Cross per la categoría veterà.

El Club Atletismo Olesa va estar representat per un total de 9 atletes a les diferents categories d’edat dins dels veterans, tenint tots ells una molt bona actuació, però destacant per sobre de tots el resultat de Toni Pérez, que en la categoría M50 va tornar a pujar al podi amb una magnífica 3ª posició per darrera de Francisco Aragón (Rubí) i Luis Maqueda (Terrassa).

La resta de resultats, tenint en compte que a cada cursa es realitzava amb més d’una categoria van ser els següents:

Cursa M35 – M40 (107 participants):
• Juan González 20è
• Oliver Galindo 53è
• Enric Gotsens 74è
• Francisco Fernández 97è

Cursa M45 – M50 – M55 i majors (119 participants)
• Toni Pérez 21è (3r de la seva categoria)
• Antoni Agut 55è
• Juanjo Rivera 60è
• Francisco Galán 61è
• Josep Garcia 95è

També es van disputar curses de categories de promoció, amb la participació de 3 atletes del CAO: