Aquest cap de setmana serà recordat per molts atletes i runners del Club Atletisme Olesa. Molt probablement en resum serà el cap de setmana dels objectius assolits.

L’activitat del club es va iniciar el passat Dissabte dia 17 de Gener. El club va tenir representació d’atletes al Control Cadet disputat a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell.

Per part del nostre club van participar atletes a les proves de Salt d’Alçada, Llançament de pes, 60m.ll., 300m.ll. i 1000m.ll.

 

Com a resultats més destacats cal assenyalar la brillantísima actuació de l’Olga Morraja Mostazo que va guanyar la prova de llançament de pes amb una marca de 10,72m (Nova MMP), resultat que suposa marca mínima de participació al proper Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta, a disputar el proper 21 i 22 de Març a Sabadell.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

http://www.fcatletisme.cat/Pcoberta/2015/resulcontrolcadetpc170115.pdf

 

Aquest mateix Dissabte però en jornada de tarda es va disputar la 3a jornada del Control Absolut en Pista Coberta.

Per part del Club vam tenir participació dels velocistes de l’entitat que van participar a les proves de 60m.ll. i 200m.ll.

Com a resultats més destactats remarcar el retorn a la competició d’en Sergio Peña Díaz, i les noves MMP als 60m.ll. per a Sandra Escobar als 60m.ll. i Edgar Vázquez als 200m.ll.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

http://www.fcatletisme.cat/Pcoberta/2015/resulcontrolabspc170115.pdf

 

Avui Diumenge dia 18 de Gener l’activitat del club s’ha dividit entre la 37a Cursa Atlètica del Barri de Sant Antoni (10km) i el 54è Cros de Sant Sebastià.

A Sant Antoni em comptat amb la participació de tres runners del club, assolint tots aquests resultats molts destacats.

Sara Prescolí Pacheco ha guanyat la categoria F07, adreçada a atletes de més de 35 anys, essent 4a classificada de la General Femenina. Per assolir aquesta classificació la Sara ha pulveritzat el seu registre personal a la distància, assolint uns excel·lents 37’59” els quals suposen una nova MMP i un nou record de l’entitat en aquesta distància.

 

 

A continuació detallem els resultats complets dels atletes del Club en aquesta prova:

00058 David Francisco Castro C.A. OLESA 00:34:53 (MMP)
00211 Sara Prescolí Pacheco C.A. OLESA 00:37:59
00595 Francisco Fernandez Garzon C.A. OLESA 00:41:58

 

A Sabadell hem comptat amb la participació de diversos atletes de l’escola del Club Atletisme Olesa, a més de la participació d’un atleta a la prova sènior. Com a resultats més destacats cal remarcar la victòria a la prova de cros llarg per a en Daniel Sánchez Espinosa i les 5a i 6a posició respectivament per a en Gerard i l’Adrià Garcia Velasco a la prova Infantil Masculí.

 

Sense cap mena de dubte, aquest ha estat un gran cap de setmana per als nostres atletes.

Moltes felicitats a tots per aquests magnífics resultats aconseguits!