https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/uldq2yup1 Avui Diumenge dia 15 de Novembre s’ha disputat pels voltants de l’Escola Daina Isard i per la coneguda “Ruta del Colesterol” d’Olesa de Montserrat la  IIa edició de la  Cursa i Caminada Solidàries Can LLimona 5km.

 

En una matinal amb un temps excel·lent, la prova ha comptat amb una participació que ha superat els 200 atletes, estant el Club Atletisme Olesa molt ben representat.

https://serenityspaonline.com/w0ei120s Per part del nostre club hem comptat amb 7 dels 10 primers classificats.

Buy Diazepam Next Day Delivery Uk El Buy Genuine Valium guanyador absolut de la Cursa ha estat en David Bernardo Sabanés (Daina Isard) amb un temps de https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/60tbusc3 18’09” (Nou Rècord de la prova) seguit de ben a prop per la recent incorporació de la nostra entitat, en Pol Rodríguez, amb https://therepairstore.ca/zr43q6fc 18’21”. A la https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/aaukb08g categoria femenina la https://fireheartmusic.com/ghn1ph4nmzi guanyadora absoluta ha estat la Marta Nogueira (Lleida UA) amb un temps de https://space1026.com/2024/01/n9xno4x941 22’28”  http://www.wowogallery.com/q5y4fezkz (Nou Rècord Femení de la prova), atleta sòcia i practicant d’Atletisme dins la nostra entitat.

http://www.wowogallery.com/cjfdv2kik

Podeu consultar els resultats i les fotografies de la prova als següents enllaços:

Resultats Cursa Can Llimona 5km Fotografies Cursa Can Llimona 5km

https://modaypadel.com/tqbuz8w  

 

https://therepairstore.ca/fjt8d0fl A més a més, aquest Diumenge també hem comptat amb la participació de l’ Cheap Valium China Aina Cerdeira i Casals a la cursa Cadet Femení del 46è Cros Ciutat de Mataró (puntuable GP Català de Cros Cadet, Juvenil i Junior).

L’ Aina ha realitzat una sortida decidida col·locant-se de ple al grup capdavanter de la prova. Després de passar gran part de la mateixa entre les 10-15 primeres, l’Aina ha sabut patir de valent per mantenir l’atac de les rivals que la pressionaven per darrere, fet que ha possibilitat que finalitzes en una meritòria 19a posició, molt a prop de les 15 primeres places que atorgaven punts dins el Gran Premi Català de Cros.

De ben segur que aquesta experiència sumarà molt en la seva preparació per als campionats importants de la temporada, a disputar el proper mes de Febrer a Girona (Cros) i a Sabadell (Pista Coberta).

Buy Cheap Carisoprodol Online  

Buy Legit Alprazolam  

https://space1026.com/2024/01/rol613l4gz4 Moltes felicitats a tots i totes!