go to site Avui Diumenge dia 15 de Novembre s’ha disputat pels voltants de l’Escola Daina Isard i per la coneguda “Ruta del Colesterol” d’Olesa de Montserrat la  Buy Xanax Generic Online IIa edició de la  Cursa i Caminada Solidàries Can LLimona 5km.

watch

https://thegreathighway.com/mcwwtwa24  

watch En una matinal amb un temps excel·lent, la prova ha comptat amb una https://www.vertaglia.com/x3gws8g7 participació que ha superat els 200 atletes, estant el Club Atletisme Olesa molt ben representat.

https://yplocal.us/7wivzxrwh Per part del nostre club hem comptat amb 7 dels 10 primers classificats.

https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/l0qh88ndyw El https://www.jacobysaustin.com/2024/05/oyl7bly guanyador absolut de la Cursa ha estat en Buy Diazepam In Uk David Bernardo Sabanés (Daina Isard) amb un temps de https://emduk.org/kzltu8q 18’09” (Nou Rècord de la prova) seguit de ben a prop per la recent incorporació de la nostra entitat, en follow Pol Rodríguez, amb enter 18’21”. A la Buy Xanax With Visa categoria femenina la https://someawesomeminecraft.com/2024/05/13/olsyemoz guanyadora absoluta ha estat la source site Marta Nogueira (Lleida UA) amb un temps de https://aaerj.org.br/2024/05/13/i2fniaeqqp 22’28”  Buy Xanax Pfizer Online (Nou Rècord Femení de la prova), atleta sòcia i practicant d’Atletisme dins la nostra entitat.

https://www.vertaglia.com/ffbl0nd3cl

get link Podeu consultar els resultats i les fotografies de la prova als següents enllaços:

Resultats Cursa Can Llimona 5km Fotografies Cursa Can Llimona 5km

source link  

Buy Diazepam Liquid  

Order Diazepam Online From India A més a més, aquest Diumenge també hem comptat amb la participació de l’ https://photovisions.ca/6q6ko39 Aina Cerdeira i Casals a la cursa Cadet Femení del https://aguasamazonicas.org/pvp8gls36 46è Cros Ciutat de Mataró (puntuable GP Català de Cros Cadet, Juvenil i Junior).

https://www.jacobysaustin.com/2024/05/bo3338y8 L’ enter site Aina ha realitzat una sortida decidida col·locant-se de ple al grup capdavanter de la prova. Després de passar gran part de la mateixa entre les 10-15 primeres, l’Aina ha sabut patir de valent per mantenir l’atac de les rivals que la pressionaven per darrere, fet que ha possibilitat que finalitzes en una meritòria 19a posició, molt a prop de les 15 primeres places que atorgaven punts dins el Gran Premi Català de Cros.

https://aguasamazonicas.org/e1qkc1hxcco De ben segur que aquesta experiència sumarà molt en la seva preparació per als campionats importants de la temporada, a disputar el proper mes de Febrer a Girona (Cros) i a Sabadell (Pista Coberta).

Buy Green Xanax Online  

https://emduk.org/fzoxnpnnrda

https://photovisions.ca/6s5eduekm5  

go to site Moltes felicitats a tots i totes!