Avui Diumenge dia 5 d’Octubre s’ha disputat a les pistes d’Atletisme de “Les Planes” la 1a jornada del XIVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

Tot i els dubtes generats per la intensa tempesta que ha caigut al municipi durant la matinada d’aquest Diumenge, el temps finalment ha respectat i s’ha pogut gaudir d’una esplèndida jornada, on tots els nens i nenes participants han pogut vivenciar les proves programades per a aquesta jornada.

 

El format del campionat permet que tots els nens i nenes puguin relacionar-se amb alumnes d’escoles diferents a la seva, combinant la vessant lúdica de l’esport amb el tarannà competitiu de qualsevol esport.

 

La participació en aquesta primera jornada ha estat prou destacada, arribant al final de la mateixa amb un total de  553 atletes inscrits.

 

En el que pertoca als resultats d’aquesta primera jornada l’Escola Povill lidera la classificació general amb 118 punts, seguit de ben a prop per l’Escola Daina Isard amb 92 punts i l’Escola Josep Ferrà amb 80 punts.

A la classificació per escoles de primària es situa al capdavant l’Escola Povill amb 91 punts. A molt poca distància es situen en segona i tercera posició les escoles Josep Ferrà i Daina Isard amb 80 i 73 punts respectivament.

A la classificació per instituts es situa al capdavant l’INS Creu de Saba amb 50 punts, amb una dura pugna per la segona posició entre l’INS Daniel Blanxart (28 punts) i l’Escola Povill (27 punts).

Aquests resultats tant ajustats auguren una classificació prou disputada a les properes jornades de pista (2a Jornada, 19 d’Octubre) i Cros (Jornada Final, 26 d’Octubre).

 

Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquesta jornada.

Esperem comptar amb la vostra participació a les properes jornades.

 

No us ho podeu perdre!

Us hi esperem!

 

Resultats 1a Jornada