Buy Zolpidem Online India  

Avui  Diumenge dia 5 d’Octubre s’ha disputat a les  https://elartedemedir.com/blog/exu3v76du pistes d’Atletisme de “Les Planes” la 1a jornada del  XIVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

Tot i els dubtes generats per la intensa tempesta que ha caigut al municipi durant la matinada d’aquest Diumenge, el temps finalment ha respectat i s’ha pogut gaudir d’una esplèndida jornada, on tots els nens i nenes participants han pogut vivenciar les proves programades per a aquesta jornada.

 

El format del campionat permet que tots els nens i nenes puguin relacionar-se amb alumnes d’escoles diferents a la seva, combinant la vessant lúdica de l’esport amb el tarannà competitiu de qualsevol esport.

Buy Ambien From Canada  

Buy Zolpidem From India La participació en aquesta primera jornada ha estat prou destacada, arribant al final de la mateixa amb un total de   Zolpidem Online Australia 553 atletes inscrits.

https://www.aytolardero.org/2023/09/14/u7eh648w  

https://www.jaumebalmes.com/lvynt22qz En el que pertoca als resultats d’aquesta primera jornada l’ https://abressa.com/y8r959h61ke Escola Povill lidera la  Buy Ambien Visa classificació general amb  https://araquealuminios.com/linfrqes 118 punts, seguit de ben a prop per l’ Escola  https://dopsiurana.com/fxcgild Daina Isard amb  Ambien Cr 12.5 Online 92 punts i l’ https://www.jaumebalmes.com/gla5jcfarn7 Escola Josep Ferrà amb  https://www.a-crear.com/hwwopl49 80 punts.

Zolpidem Purchase Online A la classificació per escoles de primària es situa al capdavant l’ https://culturviajes.org/2023/09/14/degmvz3 Escola Povill amb  https://artesaniadelapalma.com/oa4435bd 91 punts. A molt poca distància es situen en segona i tercera posició les escoles  https://alfombrasbsb.com/j9z1fc7 Josep Ferrà i  Daina Isard https://acatfcl.cat/urc0bnkz01  amb  80 i  https://www.a-crear.com/shbjs17 73 punts respectivament.

A la classificació per instituts es situa al capdavant l’ https://dopsiurana.com/pprtxu0a INS Creu de Saba amb  https://artesaniadelapalma.com/i7f848lzi0k 50 punts, amb una dura pugna per la segona posició entre l’ INS Daniel Blanxart ( https://acuasec.com/4elethi 28 punts) i l’ https://www.jaumebalmes.com/67xd4xvio Escola Povill ( Order Zolpidem Tartrate Online 27 punts).

Ambien Buying Aquests resultats tant ajustats auguren una classificació prou disputada a les properes jornades de  pista ( https://aguasdeburgos.com/sdceb916bia 2a Jornada, 19 d’Octubre) i  Buy Generic Zolpidem Tartrate Cros ( https://alfombrasbsb.com/m1xe2v1i3 Jornada Final, 26 d’Octubre).

https://artesaniadelapalma.com/ahacupknj  

https://culturviajes.org/2023/09/14/cx6h6241hsj Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquesta jornada.

Esperem comptar amb la vostra participació a les properes jornades.

 

https://elmilanoreal.com/uiaoab2t2y No us ho podeu perdre!

https://araquealuminios.com/5b0vb58o Us hi esperem!

https://abressa.com/ld7rdsd5  

Resultats 1a Jornada