Aquest diumenge 10 d’abril es va disputar la primera jornada de la Lliga Catalana de clubs, on el Club Atletismo Olesa participa a la 3ª categoría masculina i la 2ª femenina dins del grup B disputat a Valls.

Va ser una bona jornada pels nostres atletes, que tot i les baixes en diverses proves van aconseguir 2 victòries en categoría masculina i 2 en categoría femenina:

• 400 m.t. – Noureddin Annassiri – 1’00”92
• 800 m.ll. – Zakaria Lamkadmi – 2’09”73
• 800 m.ll. – Julie Pinto – 2’39”45
• Perxa – Carolina Arroyo – 2m 50cm

Aquestes van ser les 4 victòries, però van haver altres resultats destacats amb atletes del CAO entre els 5 primers de les seves respectives proves, destacant el relleu 4×400 masculí que es va quedar a les portes d’aconseguir la victòria contra la UA Terrassa, actual líder del grup.

La jornada va finalitzar amb l’equip masculí en una gran 4ª posició tot i els dos zeros de la marxa i molt a prop del segon i tercer classificat, el que dóna opcions a classificar-se de forma directa per la final A d’ascens a 2ª catalana. L’equip femení va finalitzar 7è a causa del gran nombre de baixes a moltes de les proves de la jornada, amb la intenció de millorar l’equip de cara a la segona jornada.

Enhorabona a tots per la gran feina feta en la primera jornada i a continuar millorant a la segona!!!

Tots els resultats es poden veure a:

http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/pairelliure2011/lligacat2011/resullligacat3am2afvalls10411.pdf