Avui Diumenge dia 1 de Novembre un nombrós grup d’atletes del Club Atletisme Olesa s’ha desplaçat a terres gironines per disputar el 42è Cros de Santa Coloma de Farners.

En una esplèndida matinal atlètica, el CA Olesa ha participat en totes les categories del programa atlètic, fet que no deixa de mostrar encara més el gran creixement que està realitzant la nostra entitat a les últimes temporades.

Tots els nostres atletes han intentat donar el millor d’ells mateixos, obtenint en la majoria dels casos resultats destacats dins el nivell personal de cadascun d’ells.

Hi ha hagut força debuts en una prova federada de cros i tots ells han plasmat els progressos que s’han realitzat als entrenaments.

La nota més positiva de la jornada ha arribat a la cursa Cadet Masculí. En Pau Llordella, atleta d’extensa trajectòria a la nostra escola d’Atletisme, ha realitzat una magnífica cursa en progressió, estant en tot moment controlant el grup capdavanter i finalitzant amb un excel·lent canvi de ritme que l’ha portat a assolir una meritòria 3a posició.

Aquesta 3a plaça li otorga 13 punts a la classificació del Gran Premi Català de Cros per a les categories Cadet, Juvenil i Junior, fet que el col·loca de ple a la baralla per a assolir una de les 7 places d’accés a la Selecció Catalana que representarà a la nostra Federació al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar (Pais Basc).

Sense cap mena de dubte una gran jornada.

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

http://www.selva.cat/esports/activitats.php?nom_activitat=Circuit-Gironi-Cros-201516&id_act=584&nom_jornada=42e-Cros-Santa-Coloma-Farners&id_jornada=239

 

La propera competició del calendari federat del club serà el proper 22 de Novembre a la 92a edició de la Jean Bouin. Tot i això, abans de la disputa d’aquesta última, el CA Olesa realitzarà una parada obligatòria a la Remember Volta a Can Llimona, cursa del nostre municipi organitzada per l’Escola Daina-Isard.

 

La temporada 2015-2016 ja s’ha iniciat!