follow Els passats go site Dissabte  i Diumenge dies 3 i 4 de Setembre més de mig miler de corredors es van donar cita a l’ https://splendormedicinaregenerativa.com/8anldkdhyq Ultra Cerdanya SportHG,  organitzada pel jove Club Esportiu Cerdanya Pirineus i amb recorreguts sobre  Cheapest Place To Order Tramadol Online 85, 42 i 15 quilòmetres.

https://bxscco.com/wxa8xwb Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació d’en see Toni Agut i https://ict-pulse.com/2024/07/dzi05rojrq l’Ana Ruiz a la cursa de 15km ( source link UC Trail), que es va disputar Diumenge amb sortida i arribada a la localitat de Alp.

follow Els resultats dels nostres atletes van ser magnífics. L’ https://geneticsandfertility.com/6c13r7tp2 Ana va realitzar una esplèndida cursa que li va permetre assolir la https://autismwish.org/jd9ypq81 2a posició a la general femenina i la 1a posició a la categoria per atletes veteranes.

https://living4youboutique.com/hnk1x99l Per la seva part, en https://gsaudemarketing.com.br/fs93ddb Toni va realitzar una excel·lent actuació, finalitzant a la posició número Order Tramadol Cash On Delivery 12 de la general i essent 2n a la categoria de veterans de 40 a 60 anys.