https://vaidosaefeminina.com/index.php/cjp80d5l9x Ahir Diumenge dia 27 de Novembre l’activitat del CAOlesa es va dividir entre diverses proves de Ruta i Cros del Calendari Català.

https://mybeautybunny.com/j2p8t55tgqu

source site Als voltants de les Fonts de Montjuic (Barcelona) es va disputar la get link 93a edició de la Jean Bouin, la cursa més antiga del calendari català.

Cheap Valium In The Uk

https://www.lizandryan.com/l2qs5doqp7 Per part del CA Olesa vam tenir representació tant a les dues proves OPEN com a les curses federades.

Buy Genuine Valium

go here En un ambient festiu, els nostres runners van poder gaudir d’una cursa pels carrers de BCN, i els més petits van poder demostrar els seus progressos en una entorn especial dins un gran espectacle amb televisió inclosa.

Buy Diazepam Pills

Buy Diazepam 10Mg Online Uk Cal destacar que els nostres petits atletes van tenir un comportament exemplar, estant molt motivats per realitzar l’escalfament, la cursa i la posterior tornada a la calma amb el màxim rigor possible i amb unes ganes enormes de donar el millor d’ells mateixos.

https://www.woolcan.net/cv4qgo475yx

https://clikealo.com/aicr5bla Com a resultats destacats de la matinal atlètica assenyalar la brillant https://vaidosaefeminina.com/index.php/c0rti9yxpx 7a posició d’en get link Víctor Rodríguez a la prova https://palmlabsadhesives.com/hc5kc7rsa Juvenil Masculí, la follow 33a posició de la  follow url Ilham Ouahbi a la cursa enter Benjamí Femení, seguida de ben a prop de la Buy Valium Wholesale Ona Cla a la enter site posició 38, la Buy Zepose Diazepam 33 posició de la https://londonorienteering.co.uk/2023/11/bbzp4tys Ikram Ouahbi a la cursa Buy Diazepam Liquid Aleví Femení o la https://mybeautybunny.com/9eppkn4up21 48a posició de la enter site Laia Arévalo a la cursa https://www.woolcan.net/c9zh6tdy7 Infantil Femení.

enter site Us deixem algunes fotografies de la jornada i l’enllaç amb els resultats de les proves:

Buy Diazepam Xanax  

https://deepblue.com/e0dz30z0g

enter  

Resultats 93a Jean Bouin

follow link  

go here  

click here  

https://thelearninglamp.org/7gh127nv4f0 També Diumenge, a Castellar del Vallès, es va disputar el follow link 39è Cros Vila de Castellar. Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació d’en Juan González A la categoria Veterà A i de la Mireia Cano a la categoria Veterana A.

https://www.woolcan.net/zy0514p En una matinal on el temps va acompanyar, els nostres atletes es van adaptar a la perfecció a la gran exigència d’aquest Cros (de perfil dur i amb desnivells importants).

https://palmlabsadhesives.com/kqtv3m5 En Juan va assolir la 10a posició, amb un temps final de 21’52” per recorrer els 6030m de la prova realitzada. Per la seva part, la Mireia va estrenar la categoria veterana amb una 6a posició amb un temps de 20’25” per recorrer els 4660m de la cursa realitzada.

https://melissasmissteak.com/tzf1bec8

Buy Chinese Diazepam  

https://clikealo.com/pivu9cw Us deixem els resultats complets de la prova:

Resultats XXXIX Cros Vila de Castellar

https://vilarriba.com/2023/11/06/0u6k8agnh6y  

source site  

https://londonorienteering.co.uk/2023/11/i28lexp  

go site La propera setmana, l’entitat es desplaça a Granollers per a la disputa del https://iberomedia.com/blog-inbound-marketing/gc8i6l8urum 50è Cros Internacional de Granollers, la prova de més nivell del Calendari Català exceptuant el Campionat de Catalunya.

here Sense cap mena de dubte, una bona oportunitat per cal·librar el nivell actual dels nostres atletes.