El passat Dimarts dia 2 de Juliol es va disputar a les pistes de Mataró la primera jornada del 93è Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme.

El Club Atletisme Olesa va estar representat per la velocista Andrea Abalos Rubio, que va participar a las prova de 100m.ll.

Andrea va disputar la primera semifinal, obtenint la 4ª plaça amb un temps de 13″04 (-1,6), marca que li va donar l’accés a la final per temps.

Posteriorment, a la gran final, va tenir la oportunitat de competir amb atletes de la talla de Estela García (actual sots-campiona dels jocs mediterranis disputats a Turquía). Andrea va realitzar una magnífica cursa, lluitant fins al final de la cursa per la 7ª plaça, cedint-la a l´últim instant davant la velocista del CA Montornès Patricia Purificación. La marca a la final per Andrea va ser de 12″88 (+0,1).

Aquest resultat no deixa de ser un gran èxit en la segona temporada atlètica de l’Andrea, que millora encara més els grans resultats aconseguits durant aquest any.

Moltes felicitats per aquesta enorme temporada, tot desitjant que la pròxima sigui la de la teva consolidació tant en els entrenaments com en els resultats aconseguits.