https://abressa.com/zze94sa7 El passat Dimarts dia 2 de Juliol es va disputar a les pistes de Mataró la primera jornada del 93è Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme.

https://aguasdeburgos.com/rge7a6wrmwc

https://alfombrasbsb.com/bdnsbdx El Club Atletisme Olesa va estar representat per la velocista Andrea Abalos Rubio, que va participar a las prova de 100m.ll.

Cheap Ambien From Canada

https://www.jaumebalmes.com/s852v418fx Andrea va disputar la primera semifinal, obtenint la Zolpidem Uk Online 4ª plaça amb un temps de https://acuasec.com/xyl36mq5 13″04 (-1,6), marca que li va donar l’accés a la final per temps.

https://elartedemedir.com/blog/cabfxs03mpd

https://dopsiurana.com/qmbyj9imf Posteriorment, a la gran final, va tenir la oportunitat de competir amb atletes de la talla de Estela García (actual sots-campiona dels jocs mediterranis disputats a Turquía). Andrea va realitzar una magnífica cursa, lluitant fins al final de la cursa per la 7ª plaça, cedint-la a l´últim instant davant la velocista del CA Montornès Patricia Purificación. La marca a la final per Andrea va ser de Ambien Online Overnight Shipping 12″88 (+0,1).

Buy Ambien Overnight Cod

https://elartedemedir.com/blog/011dt5uy Aquest resultat no deixa de ser un gran èxit en la segona temporada atlètica de l’Andrea, que millora encara més els grans resultats aconseguits durant aquest any.

https://dopsiurana.com/2kwekw6svz

https://www.balantia.com/es/moknjhqq Moltes felicitats per aquesta enorme temporada, tot desitjant que la pròxima sigui la de la teva consolidació tant en els entrenaments com en els resultats aconseguits.

https://elmilanoreal.com/c9gy5ox

 

https://culturviajes.org/2023/09/14/rmlcvqk  

https://araquealuminios.com/xjedcst0uwr