https://mmopage.com/news/dkozmcy El passat dia 5 de Novembre s’ha disputat al nostre municipi la https://sieterevueltas.net/gjlknu0xx 3a edició de la Volta a Can Llimona, amb una nombrosa participació per part de la nostra entitat.

En un exigent circuit, els nostres atletes han pogut realitzar un gran esforç que de ben segur els sumarà als pròxims compromisos.

Buy Xanax From Uk Com a resultats destacats assenyalar la 3a plaça de l’ https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/wwu2v76 Óscar Barea (19’04”), seguit de molt a prop per en Buy Diazepam Uk Online Feliciano García ( https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/fkkj33mf9k 4rt amb 19’11”) i en https://serenityspaonline.com/1ygvpjyle5 Juan Carlos Galán ( https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/fauyjttcul 5è amb 19’22”).

En categoria Veterans, victòries d’en https://space1026.com/2024/01/8l8rqv72kw Feliciano García i la Get Cheap Xanax Online Cristina Rebull.

 

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/0mzg0pgtq Us deixem l’enllaç amb la web de la cursa, on trobareu els resultats de la mateixa i fotografies:

3a Volta a Can LLimona (Resultats i Fotografies)

 

 

 

https://modaypadel.com/qbpjup4h Diumenge 6 de Novembre s’ha disputat, pels carrers de Barcelona, la https://equinlab.com/2024/01/18/ybfrzhiagz ja tradicional Cursa de la Dona, amb una nombrosa participació per part de la nostra entitat entre les 29000 corredores que és van donar cita a la capital Catalana.

En un ambient festiu per davant de tot, les nostres atletes van passar un gran matí practicant el nostre esport i sumant en la reivindicació benèfica de la pròpia cursa.

 

 

https://gungrove.com/91v654sr5 També Diumenge 6 de Novembre s’ha disputat, a Calldetenes, el 62è Cros de Calldetenes (el més antic de Catalunya) puntuable pel Gran Premi Català de Cros Cadet-Juvenil-Junior.

El Buy Soma 350 Online Gran Premi Català de Cros està composat de 6 proves de les quals poden puntuar 4 d’elles a la classificació final del mateix. Els 7 primers classificats a la classificació del Gran Premi participaran amb la selecció catalana que ens representarà al “Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar”, a disputar-se el dia 22 de gener

Per part de la nostra entitat hem comptat amb participació a les curses Cadet i Juvenil Masculí i Femení.

Com a resultats destacats assenyalar la https://www.prehistoricsoul.com/zqkvgq5 6a posició d’en Pau Llordella a la cursa https://therepairstore.ca/n04dnqh0v3r Juvenil Masculí (en el seu debut a la categoria), la https://fireheartmusic.com/e55ai0gqjt1 12a posició de l’ Aina Cerdeira a la cursa Juvenil Femenina (també debutava a la categoria) i la també http://www.wowogallery.com/68nfpma2sd 12a posició d’en https://manabernardes.com/2024/amdb17cct Gerard Garcia a la cursa Cadet Masculina.

 

 

Tots tres han sumat valuosos punts a la classificació del gran premi, fet que té una dificultat enorme degut a l’alt nivell del circuit català de cros.

 

Moltes felicitats a tots per les bones prestacions mostrades en aquest inici de temporada!