https://abressa.com/zi9ukm6k4r El passat dia 5 de Novembre s’ha disputat al nostre municipi la https://artesaniadelapalma.com/omozglgf0d 3a edició de la Volta a Can Llimona, amb una nombrosa participació per part de la nostra entitat.

En un exigent circuit, els nostres atletes han pogut realitzar un gran esforç que de ben segur els sumarà als pròxims compromisos.

Buy Ambien Next Day Delivery Com a resultats destacats assenyalar la 3a plaça de l’ Óscar Barea (19’04”), seguit de molt a prop per en Feliciano García ( 4rt amb 19’11”) i en Juan Carlos Galán ( https://elmilanoreal.com/2nx01p8e2 5è amb 19’22”).

https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/r2yjjivb En categoria Veterans, victòries d’en Feliciano García i la Cristina Rebull.

https://acatfcl.cat/yeadu1e8q0  

https://elmilanoreal.com/7kznlcv Us deixem l’enllaç amb la web de la cursa, on trobareu els resultats de la mateixa i fotografies:

3a Volta a Can LLimona (Resultats i Fotografies)

https://culturviajes.org/2023/09/14/utkaing22ct  

Buy Real Zolpidem  

 

Can You Buy Ambien In Canada Diumenge 6 de Novembre s’ha disputat, pels carrers de Barcelona, la ja tradicional Cursa de la Dona, amb una nombrosa participació per part de la nostra entitat entre les 29000 corredores que és van donar cita a la capital Catalana.

Buy Zolpidem Online En un ambient festiu per davant de tot, les nostres atletes van passar un gran matí practicant el nostre esport i sumant en la reivindicació benèfica de la pròpia cursa.

https://araquealuminios.com/1zz0bpn

Order Ambien Online Usa  

https://acatfcl.cat/6yk82jw  

https://elartedemedir.com/blog/xospt2g https://araquealuminios.com/6tr0sc3kw5f També Diumenge 6 de Novembre s’ha disputat, a Calldetenes, el 62è Cros de Calldetenes (el més antic de Catalunya) puntuable pel Ambien Online Uk Gran Premi Català de Cros Cadet-Juvenil-Junior.

El https://elartedemedir.com/blog/uo75ia0wxg Gran Premi Català de Cros està composat de 6 proves de les quals poden puntuar 4 d’elles a la classificació final del mateix. Els https://www.a-crear.com/0u49qaj0t 7 primers classificats a la classificació del Gran Premi participaran amb la selecció catalana que ens representarà al “Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar”, a disputar-se el dia 22 de gener

https://artesaniadelapalma.com/b2mn43x2c0 Per part de la nostra entitat hem comptat amb participació a les curses Cadet i Juvenil Masculí i Femení.

Com a resultats destacats assenyalar la https://www.jaumebalmes.com/rn5o834r9yu 6a posició d’en Pau Llordella a la cursa https://aguasdeburgos.com/7dwce2zp Juvenil Masculí (en el seu debut a la categoria), la Ambien Online Buy 12a posició de l’ Aina Cerdeira a la cursa Buy Zolpidem Australia Juvenil Femenina (també debutava a la categoria) i la també https://www.aytolardero.org/2023/09/14/fet4aupz5y 12a posició d’en https://dopsiurana.com/xyyh08gi8 Gerard Garcia a la cursa https://alfombrasbsb.com/2lzl6xu Cadet Masculina.

https://culturviajes.org/2023/09/14/utkaing22ct  

https://aguasdeburgos.com/nk5bkk2  

https://abressa.com/10am7ec5 Tots tres han sumat valuosos punts a la classificació del gran premi, fet que té una dificultat enorme degut a l’alt nivell del circuit català de cros.

https://dopsiurana.com/zu6b08tct6  

Moltes felicitats a tots per les bones prestacions mostrades en aquest inici de temporada!