El passat Dissabte dia 1 de Juny es va celebrar al nostre municipi la 5ª mostra d’entitats. El Club Atletisme Olesa va  estar representat per diversos tècnics i socis del nostre club, que van col·laborar en la difusió de la nostra entitat i de les pròximes activitats organitzades. Va ser una matinal per recordar amb un gran ambient festiu.

 

 

 

Aquest mateix Dissabte el club va estar molt ben representat al Campionat de Catalunya Juvenil, Junior, Promesa al Aire Lliure, disputat a Igualada. Els tres representants de la nostra entitat van obtenir plaça de finalista, amb fins i tot alguna MMP. Els resultats van ser els següents:

Andrea Abalos Rubio: 5ª classificada als 100m.ll. amb una marca de 13”04 (-0,4), el que suposa el seu millor resultat en un campionat autonòmic.

Roger Gracián Mas: 8º classificat als 3000m. Obstacles amb una marca de 10’45”61, el que suposa una nova MMT.

Adriana Morraja Mostazo: 7ª classificada a la prova de llançament de disc amb una marca de 24,41m, el que suposa una nova MMP.

També el Dissabte i a Igualada, però per els seus carrers, es va disputar la Igualada Urban Running Night Show, sobre una distància de 10km. Per part de la nostra entitat van participar dues runners amb els següents resultats:

 

Mireia

Cano Nieto

C.A. OLESA

00:43:48

Aurora

Sánchez Zafra

C.A. OLESA

00:49:50

 

Moltes felicitats a tots i totes per el bon treball realitzat en els diferents esdeveniments!