Ahir Diumenge dia 4 de Desembre es va disputar a les Pistes Municipals de Granollers i els seus voltants la https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/gwkl7nhhs69 50a edició del Cros Internacional de Granollers.

Aquesta prova de cros és la única del Calendari Català de Cros que forma part del calendari RFEA d’aquesta especialitat i és la prova de més nivell en Territori Català després del Campionat de Catalunya.

La nostra entitat s’ha desplaçat amb un nombrós grup d’atletes ( https://www.prehistoricsoul.com/vgvwe2n1r3 59 inscrits) repartits entre les categories Pre-Benjamí fins a Veterà.

Tots ells han realitzat un gran esforç per a completar les seves proves, destacant la bona actitud dels nostres a totes les categories, sense guardar-se res i competint amb valentia.

Com a resultats destacats assenyalar la Buy Raw Alprazolam Powder 2a posició d’en https://masterfacilitator.com/j6zxp0c1sn Toni Pérez a la categoria M-50, la https://fireheartmusic.com/2mc6vstha 3a posició de l’ https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/oojml88d58 Isaac Hernández a la categoria Pre-Benjamí, la 13a posició d’en Gerard Garcia a la cursa http://www.wowogallery.com/rbinoi9 Cadet Masculí i la 15a posició de l’ Aina Cerdeira a la cursa Juvenil Femení.

 

A continuació us deixem els resultats complets de la jornada i un recull de fotografies:

 

Resultats 50è Cros Internacional de Granollers

 

 

 

La propera setmana serà el torn per als atletes especialistes en proves en Pista Coberta, amb el cap de setmana d’apertura de la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, i que dona el tret de sortida a la temporada 2016-2017 en aquesta modalitat.

El CAOlesa no s’atura!