Avui Diumenge dia 6 de Desembre s’ha disputat, als voltants de les pistes d’Atletisme de Granollers, el 49è Cros Internacional de Catalunya “Ciutat de Granollers”.

 

Aquesta prova, única prova de Cros en Territori Català dins el calendari de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA), reuneix any rere any els millors corredors de cros de totes les categories federatives, fet que fa que les proves que es disputen siguin d’un nivell altíssim.

 

Tal i com ha anat succeïnt les últimes temporades, el CA OLESA s’ha desplaçat a aquest cros amb una nombrosa expedició. En aquesta edició, el CAOLESA ha superat els 60 atletes en aquesta prova, el que suposa un èxit rotund de participació per a la nostra entitat.

Aquesta nombrosa participació ha possibilitat que el CAOLESA hagi tingut representació a gairebé totes les categories, completant  equip en moltes d’elles.

En el que respecta als resultats individuals, en aquesta edició cal destacar la excel·lent 2a posició d’en Pau Llordella a la cursa Cadet Masculí, prova ubicada dins el Gran Premi Català de Cros Cadet-Juvenil-Junior, i que possibilita la suma de 14 punts més per a en Pau en aquest Gran Premi, i el posa de ple a la baralla per a obtenir una de les 7 places que la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) otorga als millors atletes catalans del gran premi, i que els possibilita la participació al Cros Internacional d’Elgoibar defensant els colors de la Selecció Catalana de la seva respectiva categoria.

També ha obtingut un resultat de notable valor la Sara Prescolí, atleta que també ha finalitzat a la 2a posició, en aquest cas a la cursa Veterà Femení, a escasos segons de la primera classificada a la prova i amb un nivell cada cop més alt a les diferents proves d’aquesta temporada.

Tancant els resultats del CAOLESA dins el Top 10 de les diferents curses, destacar la 8a posició de la Cristina Rebull a la prova Veterà Femení, la 10a posició per a Ainoha Barreñada a la mateixa prova i la 10a posició per a l’Aina Cerdeira a la cursa Cadet Femení, posició que li otorga 6 punts a la classificació del Gran Premi Català de Cros Cadet-Juvenil-Junior.

Moltes felicitats a tots per l’excel·lent nivell mostrat!