here El passat Dissabte dia 15 de Juny es va disputar a les pistes de Camp Clar, a Tarragona, la jornada final del https://www.pathwaysmagazineonline.com/6xrk0gc Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil a l’Aire Lliure.

https://www.inaxorio.com/2nd2ok5bel8 El més destacat del campionat va ser la victòria a la prova de Llançament de Disc per Olga Morraja Mostazo, a més de registrar una nova MMP. Els resultats dels atletes del CAO són el següents:

Order Tramadol Mastercard

go here https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/z5fcyl3 9  Aina Cerdeira I Casals,   source url 3:46.25 als 1000m.obstàcles IF.

https://splendormedicinaregenerativa.com/d0yo8ouv Tramadol Pet Meds Online 1 Olga Morraja Mostazo, follow url 25.24m al Llançament de Disc IF amb MMP.

Tramadol Sales Online Order Tramadol Online Usa

https://gsaudemarketing.com.br/uliisewy El passat Diumenge dia 16 de Juny es va disputar a les pistes de Lloret de Mar  la jornada final del follow url Campionat de Catalunya Cadet a l’Aire Lliure. El més destacat del campionat va ser segona posició de Tania Del Cerro Vilalta a la prova de Salt amb Perxa. Els resultats dels atletes del CAO són els següents:

source Mastercard Tramadol

see url https://www.techonicsltd.com/uncategorized/5eg81kam9 2  Tania Del Cerro Vilalta, Tramadol Online Best Price 2.95m al Salt amb Perxa CF.

clickNicolás Del Castillo Luque, Tramadol Buy Uk 2.60m al Salt amb Perxa CM.

El passat Diumenge dia 16 de Juny també es va disputar el click here Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya, a Vacarisses. El CAO va estar representat per 3 corredors (Xavi Garcia Boladeras, Antoni Agut Domènech i Ana Ruíz Castro) obtenint els següents podis:

Ana Ruiz Castro, source Campiona de Catalunya de curses de muntanya a la categoria W-45.

Antoni Agut Domènech, https://hymnsandhome.com/2024/07/25/m97lmkhn Sots-Campió de Catalunya de curses de muntanya categoria M-45.

Ja centrant-nos en la ruta, el passat Diumenge dia 16 de Juny és van disputar dues curses de ruta amb participació de runners del CAO. Destacar la segona posició de Daniel Sánchez Espinosa a la Cursa d’Abrera (5km) en un circuit de disseny dur per a tots els participants. Els resultats dels Runners del CAO són els següents: