Avui Diumenge dia 10 de Gener l’activitat del CAOlesa ha estat centrada en les proves de ruta i cros.

A la 33a Mitja Marató de Sitges hem comptat amb la participació de 4 runners del nostre club, mostrant tots ells un rendiment més que destacat.

Els resultats de tots ells han estat els següents:

57è Oliver Galindo Luque amb una marca de 1h20’51”.

122è Jordi Puig Zuñiga amb una marca d’1h23’47 el que suposa una nova MMP a la distància.

436è Enric Vicente Andrés amb una marca d’1h33’48”.

572è Miquel Puig Belmonte amb una marca d’1h36’48”.

 

 

Al 34è Cros Vila de Ripollet hem comptat amb una important participació, aglutinada a les categories Cadet, Juvenil, Sènior i Veterà Masculí i Femení.

En aquesta prova cal destacar la 2a posició d’en Daniel Sánchez Espinosa a la categoria Sènior Masculí, ben secundat al podi per en Juan Carlos Galán Miró que ha ocupat la 3a plaça.

 

 

A les proves corresponents al Gran Premi Català de Cros, en Pau Llordella ha obtingut una brillant 5a posició, plaça que li ha fet sumar 11 punts i suposa segellar el seu bitllet per a participar amb la selecció catalana al Cros Internacional d’Elgoibar. També en aquesta prova, però en categoria femenina, hem tingut dues atletes puntuant a la classificació del Gran Premi.

L’Aina Cerdeira ha realitzat el seu millor cros en aquesta temporada, estant molt ben instaurada al grup capdavanter durant tota la prova, fet que li ha suposat assolir una molt destacada 7a plaça. Per la seva part, la debutant en aquesta temporada atlètica Ona Boixader ha assolit una excel·lent 15a posició.

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 34è Cros Vila de Ripollet

 

Moltes felicitats a tots per aquests excel·lents resultats!