https://masterfacilitator.com/bg16cyo El passat Diumenge dia 22 d’Octubre el CAOlesa va realitzar la https://gungrove.com/m60dxp9f 2a Jornada del  Buy Xanax XVIIè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

https://www.justoffbase.co.uk/uncategorized/u5l0svf7k1 Aquesta segona jornada s’ha ubicat dins la campanya de recollida de diners de la Buy Xanax 3Mg Marató de TV3 2017, amb l’objectiu de lluitar contra les malalties infeccioses.

https://sieterevueltas.net/b9pt0fpmt0 En aquesta jornada, on s’han disputat les proves de Cros i Llançaments, la participació s’ha elevat, assolint un nombre final de 600 inscrits en tot el Campionat.

https://www.ngoc.org.uk/uncategorized/future-events/behy1wmqk

https://fireheartmusic.com/3zznrae Com a novetat d’aquesta edició, els alumnes de 5 i 6è de Primària, de 1r a 4rt d’ESO i la categoria OPEN han realitzat la prova de Llançament Dorsal de Pilota Medicinal.

https://therepairstore.ca/0ypk09oeu

La inclusió d’aquesta prova ha estat un èxit, permetent la participació de molts pares i mares que normalment no participen al ja tradicional https://equinlab.com/2024/01/18/wkvj3dyc6 OPEN Olesà de Cros.

https://mmopage.com/news/5ugji7bmur9 A les proves OPEN de Llançament Dorsal de Pilota Medicinal els brillants guanyadors han estat l’ http://www.wowogallery.com/moz2bu2 Olga Morraja (INS Creu de Saba) amb una marca de 14,00m amb la bola de 2kg i en https://www.chat-quiberon.com/2024/01/18/q9ilotuj Víctor Ferrer (Escola Puigventós) amb una marca de 14,80m amb la bola de 3kg.

Order Valium From Mexico Al 5è OPEN Olesà de Cros hem comptat amb la participació més “Internacional” de la història, amb diversos participants de països del Nord d’Europa i Sudamerica. Els brillants guanyadors han estat l’Èlia Saura (CA Canaletes-St Martí) i en Pol Rodríguez (CA Olesa) amb temps de 20’21” i 18’05” respectivament.

https://fireheartmusic.com/6wcduonrrz A la classificació per Escoles, la Escola que ha obtingut la major puntuació ha estat l’ https://serenityspaonline.com/dma3ufel Escola Daina Isard amb 8424 punts.

A la classificació per Instituts, l’Institut que ha obtingut la major puntuació ha estat l’ https://mmopage.com/news/becsknyii Institut Creu de Saba amb 2518 punts.

A més a més, a través del Voluntariat Vivencià del municipi s’ha realitzat una recollida d’aliments (Llet i Cacau en Pols) vinculant el nostre campionat a finalitats solidàries.

http://www.wowogallery.com/c78bc6q Moltes a gràcies a tothom per la vostra participació en aquesta gran festa de l’Atletisme!