https://elartedemedir.com/blog/ag2wowchz Avui dia 18 d’Octubre s’ha disputat, a les pistes d’Atletisme de les Planes, la https://artesaniadelapalma.com/cq8ag33iyo 2a jornada del XVè Ct Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

Cheapest Ambien Generic

Ambien American Express  

https://alfombrasbsb.com/7v19h44

https://aguasdeburgos.com/h47k6iju Aquesta jornada, adreçada a les proves de pista, ha completat la rotació de proves corresponent a cada categoria, de forma que tots els nens i nenes participants al Campionat han pogut participar en una prova de salt, una prova de llançament, una cursa de velocitat i una cursa de mig fons.

 

https://abressa.com/rajgmf39q

https://culturviajes.org/2023/09/14/drdry7d La participació en el dia d’avui ha augmentat respecte a la primera jornada, fet que ha provocat que les proves hagin estat més competides a totes les edats.

Buy Ambien Online Mastercard

https://acatfcl.cat/59dk5aox  

https://araquealuminios.com/v3w7iw9yjth

https://acuasec.com/2njxrlgu

https://www.a-crear.com/d9dh8t2  

https://aguasdeburgos.com/9tvc90tod

https://dopsiurana.com/1qlfojewwg La matinal atlètica ha transcorregut sense cap incidència, complint l’horari programat per l’organització amb la màxima puntualitat.

https://www.a-crear.com/b6gcfeft

https://www.jaumebalmes.com/pgmy87y3w El proper Diumenge dia 25 d’Octubre es disputa la jornada final d’aquesta XVa edició. Aquesta jornada anirà destinada a les proves de Cros amb la disputa del https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/u71jd04 Cros Escolar i del 3r OPEN Olesà de Cros.

https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/fnd88b2h

https://acuasec.com/pxkbaw1a https://alfombrasbsb.com/2so4z53bvvt En aquesta edició, TOTS els participants de les escoles i instituts del nostre municipi puntuen a la classificació de les proves que disputin. D’aquesta forma, tots ells estan sumant una quantitat de punts determinada a la classificació final de la seva escola.

https://www.balantia.com/es/8m4r90al7

https://www.jaumebalmes.com/k9axsonmf6 https://acuasec.com/stidtqb L’OPEN Olesà de Cros no serà una excepció. Tal i com es va realitzar al Campionat Escolar de l’any passat es premiarà amb puntuació TRIPLE a aquesta prova, repartint entre tots els participants el TRIPLE de punts que la resta de proves del programa. Aquest premi s’adjudicarà Buy Generic Zolpidem Tartrate tant en categoria femenina com en categoria masculina. D’aquesta manera volem promoure la participació activa de pares, mares, alumnes de batxillerat/cicles o ex-alumnes en aquest apassionant competició per als seus fills, germans o ex-companys.

https://culturviajes.org/2023/09/14/q05qso4c

https://artesaniadelapalma.com/y6ws8c9q Una bona oportunitat de participar activament en aquesta festa de l’Esport Olesà!

No us ho podeu perdre.

https://elmilanoreal.com/l8tfnp3muix

Ambien Where To Buy Canada  

https://alfombrasbsb.com/9g1sr51h

https://elartedemedir.com/blog/7l9cttz

https://aguasdeburgos.com/jrf8fphrdm Us hi esperem!

https://www.a-crear.com/r9pk8g40  

https://araquealuminios.com/r9db9e06ofy

 

Fotografies 2a Jornada Picasa CAO Fotografies 2a Jornada (Extra) Resultats 2a Jornada Primària

https://www.aytoyuncler.com/2023/09/14/1mv9ztkx38b  

Resultats 2a Jornada Secundària Classificació Provisional 2a Jornada Primària Classificació Provisional 2a Jornada Secundària

Ambien Cheap Overnight  

https://acatfcl.cat/qfl7kku1ko