El passat Diumenge dia 4 d’Octubre es va disputar, a les pistes d’Atletisme de les Planes, la 1a Jornada del XV Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

 

En una matinal amb un temps esplèndid per a la pràctica esportiva, els alumnes dels diferents centres educatius del nostre municipi van poder experimentar un concurs (salt o llançament) i una cursa a peu (velocitat o mig fons) en aquesta 1a jornada de pista.

 

La jornada va executar-se amb gran eficàcia, complint els horaris establerts, tenint totes les mesures de seguretat al dia i donant per part de tot el voluntariat el millor tracte possible.

 

En el que respecta a la competició, aquest any s’ha estrenat un nou sistema de puntuació on tots els participants de les diferents proves aporten punts a la classificació final per escoles o instituts. D’aquesta manera la participació de tots els participants en el campionat és important, ja que tots ells poden aportar el seu granet de sorra en el resultat final de la seva Escola/Institut.

Us deixem tres enllaços amb les diferents classificacions per proves i un recull de fotografies de la jornada com a resum de la mateixa.

 

La propera jornada de pista es disputarà el proper Diumenge dia 18 d’Octubre per finalitzar el campionat Diumenge 25 d’Octubre amb el Cros Escolar / 3r OPEN Olesà de Cros.

 

Us esperem a tots i totes en el que de ben segur seran dos jornades molt emocionants.

No hi falteu!

 

Fotografies 1a Jornada Picasa CAO Fotografies 1a Jornada (Extra)

 

Resultats 1a Jornada Primària Resultats 1a Jornada Secundària