Un any més el CAOlesa i l’Ajutament d’Olesa de Montserrat, han organitzat la Cursa del Foc. Amb l’ajut de la Federació Catalana d’Atletisme, els nostres col·laboradors , voluntaris i sobretot els atletes em fet possible aquesta 8ena edició.

L’esdeveniment es va desenvolupar en un ambient festiu propi de la Festa Major i sense cap incident, oferint tot tipus de serveis per l’atleta i animant al municipi a sortir al carrer a acompanyar als 585 participants.

Les curses arrancaven a les 9 amb els més menuts que realitzaven un circuit de 600m. Posteriorment els nens i nenes fins a la categoria cadet recorrien el seu circuit de 1500m. El CAOlesa va fer pòdiums en diverses categories i va participar en la totalitat de les proves.

Ja a les 9:30h el senyor Pere Oleart, regidor d’esports, donava la sortida als participants de la cursa Open, un dia nuvolat perfecte per córrer i amb una bona participació i marques destacables.

El guanyador de la prova va ser Guillem Fernández, del Club Atlètic Berga, amb un temps de  33’47”, seguit del corredor de l’Eslop.cat Mohamed Hja amb 34’02” i Daniel Sánchez (34’29”) del CAOlesa.  Volem destacar els resultats en la categoria femenina on van participar atletes d’alt nivell català. La primera fèmina en creuar la línea d’arribada va ser Txell Calduch que va realitzar un espectacular temps de 37”06″, rebaixant en més d’un minut l’anterior marca i emportant-se així el premi econòmic de 100€. El podi femení el van completar en segona posició Bàrbara Ramón de l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb també una excel·lent marca de 37’47” i Janet Becerra de l’Eslop.cat amb 38’08”. Anna Rovira amb 38’13” del Team Calella Triathlon i la gran atleta del nostre club Sara Prescolí amb 40’48” van tancar les cinc posicions d’honor.

Per clubs els guanyadors van ser els atletes de l’Eslop.cat Sabadell, entitat dirigida per Antonio Sevillano que ja són tot un habitual a la nostra cursa. La segona posició va ser pels membres del CAOlesa i en tercer lloc van quedar els nostres veïns del Club Atletisme Abrera.

Podeu consultar ja tots els resultats en championchips i en pocs dies penjarem les fotografies a la nostra web.

Des de la organització volem agrair l’ajut prestat pels col·laboradors i la participació de cada un dels atletes que van decidir córrer. Estem molt contents amb aquesta edició i prometem aprendre dels errors perquè les futures Curses del Foc millorin any rere any.