CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS, CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA, MARATÓ DE SEVILLA, DUATLÓ D’IGUALADA I CURSA D’ERAMPRUNYÀ.

El CAOlesa iniciava la seva activitat amb un dissabte discret. L’Olga que donaria la sorpresa al dia següent participava en el  1r. Critèrium de Llançaments d’Hivern Cadet-Juvenil-Junior a les pistes de Serrahima (BCN). La nostra atleta va ser seleccionada per la prova de llançament de disc on es va quedar a només 1cm del seu millor registre, llançant 31,29m

Ja en diumenge les diferents competicions arreu del territori català i espanyol es disparaven.

A Burgos es realitzava el Campionat d’Espanya de Cros per Autonomies on en Pau Llordella formava part de l’expedició catalana en la categoria cadet masculí. En Pau va aconseguir en la seva segona aparició amb la selecció catalana el 46é lloc de la general i 5é atleta català.

46 47 Pau Llordella Pinedo CATALUÑA  16:22 46

Ben segur que ha sigut una experiència inoblidable pel Pau que segueix sumant participacions i èxits esportius no només amb la samarreta del CAO sinó que també amb la selecció.

En la província de Tarragona, es disputava el Campionat de Catalunya de Marxa Individual i per Clubs. En aquesta prova realitzada en El Vendrell el CAOlesa va tenir representació en la categoria Aleví. Els nois i noies de l’Ester es van estrenar en una competició de marxa completant equip tant en categoria masculina com a femenina. Els resultats van ser:

ALEVÍ FEMENÍ

45 318 OUAHBI HIBIBI, IKRAM CA Olesa 14’29”

54 315 FERNANDEZ DE HARO, DANIELA CA Olesa 16’07”

55 316 LOPEZ ANTONIO, ALBA CA Olesa 16’08”

ALEVÍ MASCULÍ

40 314 PEREZ PEREZ, IVAN CL CA Olesa 15’20”

43 313 MOTA DELGADO, ADRIAN  CA Olesa 16’00”

45 312 ESPES DE HARO, PABLO CA Olesa 16’12”

Aquest mateix diumenge en la modalitat de Duatló, participaven alguns dels nostres triatletes en el Duatló ciutat d’Igualada. Un recorregut que consistia en 6km corrents, 18km en bicicleta i 3km més corrents. Els nostres atletes va obtenir els següents resultats:

174 1047 GARCIA BAUTISTA FELICIANO CLUB ATLETISME OLESA V1M 1:06:59

252 3916 SABARIEGOS CANO DAVID CLUB ATLETISME OLESA V1M 1:10:49

270 2295 LACORT ARTERO CARLOS CLUB ATLETISME OLESA V1M 1:12:03

355 2232 JIMENEZ GRANADOS JUAN CLUB ATLETISME OLESA ABM 1:17:42

Ben lluny de casa, a Sevilla, l’Oliver Galindo i en Miquel Puig iniciaven ales 9h la Zurich Marató de Sevilla 2016, que a més era Campionat d’Espanya de Marató. Els nostres dos valents  atletes que s’aventuraven als 42km d’asfalt es van classificar en les següents posicions:

1653      1484      OLIVER GALINDO LUQUE            03:12:33

4486      5041      MIQUEL PUIG BELMONTE           03:41:58

Les molèsties al isquiosural dret van perseguir a l’Oliver des del quilòmetre 20, fet que va impossibilitat a l’atleta complir amb les seves aspiracions, en Miquel es va trobar còmode i va realitzar una cursa molt regular. Tots dos destaquen la bona organització i qualitat del circuit.

L’última competició del matí va córrer a càrrec d’en Pol Rodríguez, que entrava de la mà en primera posició a la Cursa D’Eramprunyà(Gavà). La cursa tenia un recorregut de 23km de muntanya amb 1200m de desnivell positiu que el nostre atleta va resoldre en poc més de dues hores.

1             69           D’OLESA, POL                 02:00:22

Aquesta cursa representa l’inici de les curses de muntanya pel Pol, un circuit on ben segur que tindrà molt a dir el nostre atleta.

I per arrodonir el cap de setmana el diumenge per la tarda l’Olga Morraja competia en el Campionat de Catalunya Juvenil de Pista Coberta. L’Olga es va imposar a la prova de Pes des del seu segon llançament on va aconseguir superar la barrera dels 12 metres i col·locar-se primera en la competició, posició que no perdria ja fins proclamar-se Campiona de Catalunya en llançament de pes Juvenil.

1             400         Olga Morraja Mostazo                 CA Olesa             12.09

Aquesta marca que suposa Millor Marca Personal per l’atleta li va permetre dominar la prova amb tranquil·litat ja que cap de les seves rivals van llançar més de 11.50m.

Un nou triomf per aquesta jove i prometedora atleta que no demostra res més que el seu treball diari i l’empenta per voler millorar dia rere dia.

Enhorabona a tots i totes pels resultats obtinguts aquesta setmana, ara els hi espera al grup cadet masculí l’expedició a Madrid, per participar en els Campionats d’Espanya de Cros per Clubs (28 de febrer) i tancar la temporada hivernal de la millor manera possible. En aquesta competició també hi participarà l’Aina Cerdeira com a membre de l’equip CAManresa, club al qual l’Olesa està afiliat.