Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha centrat en els diferents Campionats de Catalunya de Pista al Aire Lliure per atletes Cadets i Veterans.

Dissabte dia 7 de Juny es va disputar a l’Estadi de “la Bòbila” de Gavà la jornada prèvia del Campionat de Catalunya Cadet en Pista al Aire Lliure.

Per part del Club Atletisme Olesa van participar en Victor Rodríguez, l’Olga Morraja i en Niki Del Castillo.

Els resultats dels nostres representants van ser els següents:

Olga Morraja Mostazo: 1a classificada a la prova de Llançament de Disc amb 34,00m, el que suposa una nova MMP, classificació directa per a la final de la setmana vinent i marca mínima per a participar al proper Campionat d’Espanya Cadet, a disputar a Huelva el cap de setmana del 28 i 29 de Juny. A més a més, l’Olga va participar a la prova de 100m.t. assolint la 4a posició a la segona semifinal amb un temps de 17”93, el que també li dona accés a la final de la setmana vinent.

Victor Rodríguez Matute: 5è classificat a la 2a semifinal dels 1000m.ll. amb una marca de 3’13”9

Nicolás Del Castillo Luque: 12è classificat a la prova de Salt amb Perxa amb una marca de 2,80m, marca que li dona la última plaça d’accés a la final de la setmana vinent.

Ahir Diumenge dia 8 de Juny s’ha disputat a les pistes d’Atletisme de Mollet del Vallès el Campionat de Catalunya de pista al Aire Lliure per atletes Veterans.

Per part del Club Atletisme Olesa van participar en Mercedes Luque, David Francisco, Sara Prescolí, Aurora Sánchez i Cristina Rebull.

Mercedes Luque Martín: Campiona de Catalunya de 3000m.ll. de la categoria W-50 amb una marca de 12’58”80.

Sara Prescolí Pacheco: Sots-Campiona de Catalunya de 5000m.ll. de la categoria W-35 amb una marca de 19’41”30, el que suposa una nova MMP.

Aurora Sánchez Zafra: 5a classificada als 5000m.ll. de la categoria W-45 amb un temps de 22’46”74, en el que suposava el seu debut en una prova de pista al Aire Lliure.

Cristina Rebull Santos també va participar a la prova de 5000m.ll. on malauradament va haver d’abandonar en no sentir-se en bones condicions. De ben segur que en pròximes competicions podrà treure el millor d’ella mateixa.

Moltes felicitats a tots pels magnífics resultats aconseguits.