El passat cap de setmana el Club Atletisme Olesa va estar representat en gran part de les proves de Pista Coberta, Cros i Ruta del Calendari Català.

El Dissabte, en jornada de matí, els atletes Cadets del CAO van participar el Control de la categoria disputat a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell.

El club va comptar amb la participació dels atletes Niki Del Castillo, Olga Morraja, Ainhoa Rubia, Monica Lobo i Aina Pascual.

Els resultats van ser els següents:

Niki Del Castillo Luque: 5a posició a la 11a sèrie dels 60m.ll. amb una marca de 8”69.

Ainhoa Rubia Alarcón: 4a posició a la 8a sèrie dels 60m.ll. amb una marca de 8”92 i 5a posició a la 11a sèrie dels 300m.ll. amb una marca de 54”60.

Aina Pascual Niubò : 4a posició a la 13a sèrie dels 60m.ll. amb una marca de 9”27 i 2a posició a la 11a sèrie dels 300m.ll. amb una marca de 50”74, el que suposa una nova MMP a la distància.

Mònica Lobo Romacho : 2a posició a la 16a sèrie dels 60m.ll. amb una marca de 8”94 i 2a posició a la 14a sèrie dels 300m.ll. amb una marca de 50”08 en el seu debut en Pista Coberta.

Olga Morraja Mostazo : 6a posició a la 4a sèrie dels 60m.t. amb una marca de 11”34 i 20a posició a la Final B del Salt de Llargada amb una marca de 4,04m, el que suposa una nova MMP al Salt de Llargada.

El Diumenge, en jornada de matí, els atletes Cadets del CAO van participar al 53è Cros de Sant Sebastià (Sabadell), a la Cursa del barri de Sant Antoni, a la IV Marató Costa Daurada 2017 i al Control Juvenil-Junior en Pista Coberta.

Al 53è Cros de Sant Sebastià (Sabadell), el club va estar representat per diversos atletes essent els resultats més destacats les 6es posicions d’en Pau Llordella i l’Andrea Motos a les curses Infantil Masculí i Juvenil Femení respectivament, la 8a posició de l’Aina Cerdeira a la cursa Infantil Femení i el retorn a la competició del Roger Gracián i el Raúl Agudo després dels exàmens universitaris a la prova de Cros Curt Masculí.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

A la Cursa del barri de Sant Antoni el club va estar representat per 3 atletes, obtenint aquests nous registres personals a la distància (10km) i acabant amb boníssimes sensacions.

David Francisco Castro C.A. OLESA 00:37:19 00:37:04
Sara Prescoli C.A. OLESA 00:38:55 00:38:49
Gerard Franch Margarit C.A. OLESA 00:42:37 00:42:00

Per la seva part, Enric Vicente Andrés va finalitzar la IV Marató Costa Daurada 2017 amb un excel·lent registre de 3h28’58”, acabant en la 14ena posició de la categoria M50.

Al Control Juvenil-Junior en Pista Coberta, vam comptar amb la participació de l’Ona Llordella i de l’Edson Alanis.

Edson Alanis Amado: 5è a la 14a sèrie dels 200m.ll. amb una marca de 27”69, en el seu debut a la distància.

Ona Llordella Pinedo: 2a a la 10a sèrie dels 200m.ll. amb una marca de 28”99, el que suposa una excel·lent debut a la distancia. A més a més, posteriorment va realitzar la prova de 800m.ll., realitzant una cursa progressiva i finalitzant 4a a la 3a sèrie dels 800m.ll. amb una marca de 2’46”54.

Per últim, aquest mateix Diumenge però en jornada de tarda, es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya la 3a jornada del Control Absolut.

El club va tenir la participació d’en Carles Font Nomen que va participar a la 6a sèrie dels 60m.ll. assolint la 5a posició i igualant el seu registre de la temporada 7”61, quedant-se a una centèsima de la seva MMP.

Moltes felicitats a tots i totes per els bons resultats assolits.