El passat Diumenge dia 6 d’Octubre es va disputar a la pista d’Atletisme “Les Planes” la segona jornada del XIII Campionat Escolar d’Atletisme. En aquesta jornada va ser el torn de les proves de cros, amb una gran participació per part de totes les escoles del municipi.

En aquesta segona jornada, es va assolir el record d’inscripcions en aquest campionat, superant l’anterior record de 622 inscrits i deixant-lo en la històrica xifra de 747.

La competició va tenir nous al·licients respecte d’altres anys com la inclusió de petits desnivells dins el propi circuit i la modificació de l’entrada i sortida de la pista en direcció al circuit annex, fet que va propiciar molt més espai per als avançaments i va minimitzar el risc d’ensopegades.

A més a més, conjuntament amb aquesta competició, és va inaugurar la primera edició de l’OPEN Olesà de Cros amb una més que destacable participació de 71 atletes que van recórrer els 5565m d’aquesta prova.

Després d’aquesta jornada la classificació per escoles de primària continua comandada per l’Escola Josep Ferrà, seguida de ben a prop per l’Escola Povill.

A la classificació per Instituts, continua el lideratge de l’Institut Creu de Saba amb una còmoda avantatge  sobre l’Escola Povill.

A la classificació general la primera posició és per l’Escola Povill amb cert marge de distància sobre l’Escola Josep Ferrà.