El passat Dissabte dia 9 de Març es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta.

El CA Olesa va estar representat per tres atletes, els quals van obtenir els següents resultats:

Olga Morraja Mostazo: Sots-Campiona de Catalunya a la prova de llançament de pes amb uns magnífics 10.79, que suposen una nova MMP i que la van deixar a 9cm de la medalla d’or.

Aina Cerdeira i Casals: 9ª a la final dels 2000m.ll. amb uns meritoris 7:30.58

Pau Llordella Pinedo: 10º a la final dels 2000m.ll. amb uns treballats 6:59.13, el que suposa una nova MMP.

El Diumenge dia 10 de Març la ruta i el cros van ser els protagonistes.

Al Campionat d’Espanya de Cros Individual per atletes veterans, disputat a Granollers, van participar tres atletes del CAO. Els resultats van ser els següents:

Sara Prescolí Pacheco: 9ª classificada W35 amb un temps de 25’55”.

Mercedes Luque Martin: 5ª classificada W45 amb un temps de 28’25

Cristina Rebull Santos va abandonar la cursa per sentir-se indisposada durant la disputa de la mateixa.

A la Cursa Popular Vila de St Boi, la benjamina Clara Soberbio va classificar-se entre les 15 primeres a la cursa Benjamí Femenina, en una distància de 460m

A la Mitja Marató de Gavà, dos atletes del CAO van prendre part, realitzant una bona cursa en equip amb els següents resultats:

Isaac Hernández   C.A. OLESA 01:42:48 SenM
Jordi Llauradó Vallvé   C.A. OLESA 01:42:49 Vet1M

Moltes felicitats a tots per aquests grans resultats aconseguits.