El passat Dimecres 1 de Maig es va celebrar la Cursa Popular del Papiol amb la participació a la cursa infantil de Clara Soberbio, que va assolir la 4ª posició en un final ajustadíssim. La cursa es va disputar sobre una distància de 1060m.

El passat Divendres dia 3 de Maig es va disputar a l’estadi de “La Bòbila” de Gavà la jornada final del 1r Trofeu de Promoció Baix Llobregat – GP Fira dels Espàrrecs

El Club Atletisme Olesa va finalitzar finalment en una meritòria 5ª posició. Des de l’Àrea Tècnica volem agrair a tots els pares i mares la seva col·laboració en aquest esdeveniment, ja que després de la primera jornada suspesa per la pluja van haver de ajustar-se a un horari de competició entre setmana per tal de que el Club pogués comptar amb els seus fills.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

El passat Diumenge dia 5 de Maig es va disputar la Xª Cursa Atlètica Vila d’Esparreguera, sobre una distància de 10km. En un circuit de perfil dur, la prova va comptar amb una nombrosa participació de runners del Club Atletisme Olesa.

Destacar la victòria a la General Absoluta per Daniel Sánchez Espinosa amb uns magnífics 34’16”, revalidant la victòria aconseguida a la passada edició.

A més a més destacar els nombrosos podis aconseguits:

2ª posició a la General Femenina i 1ª posició a la categoria V35 Femení per Sara Prescolí.

1ª posició per Cristina Rebull a la categoria V35 Femení.

2º posició per Noelia Sanahuja a la categoria Promesa Femení.