El passat cap de setmana el Club Atletisme Olesa va estar molt ben representat a les diferents proves de Pista Coberta i Ruta disputades al territori Català i Estatal.

Dissabte 15 de Març es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta. El Club Atletisme Olesa va estar representat per en Pau Llordella i l’Aina Cerdeira a la prova de 2000m.ll.

El primer en saltar al sintètic va ser en Pau. En una cursa perfectament regulada, en Pau va anar progressant des del final del grup fins a una més que destacable 5a posició amb un registre de 6’40”87, el que suposa una nova MMP.

Posteriorment l’Aina va demostrar el seu potencial, assolint la 7a posició amb una marca de 7’27”68 quedant-se només a un segon de la seva MMP i millorant una posició la seva classificació respecte a la jornada prèvia.

Diumenge 16 de Març les proves en Pista Coberta per als nostres atletes es dividien entre el Campionat de Catalunya Junior en Pista Coberta, disputat a Sabadell, i el Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta, disputat a Antequera (Málaga).

A l’autonòmic Junior, el Club Atletisme Olesa va estar representat per els velocistes Carles Font, Adriana Morraja i Andrea Ábalos.

El primer en debutar a la competició va ser en Carles. Ell va disputar la 3a semifinal dels 60m.ll., assolint la 5a posició amb una marca de 7”58, el que suposa la seva segona millor marca de sempre a la distància. En Carles va realitzar una bona prova acabant el campionat amb un bon resultat.

Per la seva banda, l’Adriana va participar a la 2a semifinal dels 60m.ll., assolint la 7a posició amb un registre de 8”94, després de gairebé 2 mesos parada per una lesió a l’espatlla i que li ha impedit arribar en les millors condicions al campionat. No obstant, l’Adriana ha demostrat gran valentia decidint participar al campionat, tot i ser conscient que les seves condicions no eren les que ella desitjaria.

A la mateixa prova, l’Andrea va disputar la primera semifinal, assolint plaça a la gran final amb un registre de 8”19 (MMT) i la 2a posició a la prova.

Posteriorment, a la gran final, l’Andrea va obtenir una meritòria 3a posició amb un registre de 8”20, el que suposava la medalla de bronze al campionat i la seva primera medalla en una campionat autonòmic. De ben segur aquest resultat donarà confiança a l’Andrea per retornar a la continuïtat que necessita als entrenaments per assolir bons resultats.

Paral·lelament a aquest campionat, a Antequera, vam tenir la participació del jove Niki Del Castillo a la prova de Salt amb Perxa. En el seu debut en aquest campionat, en Niki va realitzar un esplèndid campionat, assolint la 11a posició amb un salt de 3,21m, el que suposa una nova MMP. A més a més, l’actitud d’en Niki durant tot el viatge i el campionat va ser de 10.

Deixant de banda la pista coberta, aquest mateix Diumenge també es va disputar pels carrers de Barcelona la ja multitudinària 35a Zurich Marató de Barcelona.

Diversos runners del club van participar a la prova. Alguns van anar buscant  registres personals, d’altres amb l’objectiu de finalitzar la prova i alguns en busca d’ajudar a la resta de participants a assolir la marc desitjada essent portadors dels diferents globus de marca objectiu.