L’activitat del Club Atletisme Olesa durant la última setmana ha estat molt intensa.

Les organitzacions de la Cursa del Foc i de la EE2015 estan a la seva recta final, però això no paralitza la gran quantitat de competicions, controls i curses que es van disputant.

El passat Dimecres dia 10 de Juny es va disputar, a Serrahima, la 2a jornada del Criterium Josep Campany, amb la participació de dos atletes del CA Olesa: En Pau Puig a la prova de 800m.ll. i en Daniel Sánchez a la prova de 5000m.ll.

Tots dos van tenir unes actuacions destacades, realitzant en Pau una 2’11″83 en el seu debut en aquesta prova i 15’58″62 per en Daniel, que suposen una rebaixa de 20″ a la seva anterior MMP.

Dissabte dia 13 de Juny es va disputar, a Castellar del Vallès, la Jornada Final del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil de Pista al Aire Lliure. Per part del Club Atletisme Olesa van participar la benjamina África Martínez als 60m.ll., l’Adrià Garcia als 1000m.ll. i en Gerard Garcia als 3000m.ll.

L’África va realitzar una destacada semifinal, assolint una de les 8 places que donaven accés a la gran final, realitzant una marca de 9″76, essent 5a de la primera sèrie. Posteriorment, a la final, l’África va assolir una meritòria 8a posició amb una marca de 10″06, en el que ha estat la seva primera participació en una final de Campionat de Catalunya de Pista al Aire Lliure.

L’Adrià va sortir molt valent a la final dels 1000m.ll. Va realitzar una esplèndida cursa per a finalitzar la prova , amb una marca de 3’11″19, el que suposa una nova MMP.

En Gerard va realitzar un enorme esforç a la prova de 3000m.ll. En una cursa molt treballada va finalitzar la prova en 11a posició, amb una marca de 10’43″43 i una experiència més a la butxaca.

Ahir Diumenge dia 14 de Juny l’activitat del Club Atletisme Olesa estava dividida en dues proves.

A Abrera es disputava la 7a Cursa Popular d’Abrera-Abrera Corre D9. El Club Atletisme Olesa es va desplaçar a la localitat veïna amb un nombrós grup de runners, els quals van assolir grans resultats.

Cal destacar les victòries absolutes per a Sara Prescolí a la prova de 10km i per a en Daniel Sánchez a la prova de 5km, on també va finalitzar al podi Aurora Sánchez, amb una meritòria 2a posició.

00148 00618 Alba Moya Martínez C.A. OLESA 00:30:32 00:30:17 F2

També Diumenge, a Gavà, es va disputar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Cadet de Pista al Aire Lliure. Per part del CA Olesa vam tenir una nombrosa representació, amb la participació de 6 atletes en diferents especialitats.

A la jornada de matí van prendre part, l’Olga Morraja a la prova de llançament de Disc, en Víctor Rodríguez a la prova de 1000m.ll. i en Marc Montoya a la prova de 100m.ll.

L’Olga, encara mermada per la seva recent fractura de fèmur, va participar a la prova amb l’únic objectiu de realitzar un llançament vàlid que pogués donar-li l’accés a la final. Llançant de parat i amb el recolzament total d’una sola cama, la nostra campiona va realitzar un bon primer llançament, el qual va assolir una marca de 25,49m, i que va ser suficient per assolir la 7a posició final i la plaça per a la final del campionat, on esperem ja pugui estar molt més restablerta de la seva lesió.

En Víctor va realitzar una treballada cursa de 1000m.ll. En el que suposava la seva primera jornada prèvia amb possibilitats reals d’accés a la final, en Víctor va acusar els nervis del campionat, però tot i això va lluitar fins l’últim metre per assolir la 9a posició a la 1a sèrie d’aquesta prova amb una marca de 2’50″23.  Aquest resultat va propiciar la 10a posició final entre els participants, posició que donava una de les 12 places per a la gran final.

L’últim participant a la jornada de matí va ser en Marc. En Marc va realitzar una bona cursa de 100m.ll., estant molt a prop de fer MMP, finalitzant en una destacada 6a posició a la 6a semifinal amb una marca de 12″66. Tot i el bon rendiment, en Marc no va assolir posició de finalista, però s’endu una nova experiència en el que suposava el seu primer Campionat de Catalunya.

A la jornada de tarda van prendre part, la Carlota Lacort a la prova de 300m.ll., en Pau Llordella a la prova de 1500m. obstacles i l’Aina Cerdeira a la prova de 1500m. obstacles.

La Carlota va realitzar una esplèndida cursa de 300m.ll. Sortint al carrer 6 de la 4a sèrie (sense referències en ser el carril més exterior en aquesta pista) la Carlota va mantenir un gran duel amb les rivals de la sèrie, aguantant els atacs de gairabé totes per assolir una 2a posició en aquesta sèrie i, el més important, una nova MMP a la prova (44″37) que li dona la 16a i última plaça d’accés a la gran final.

En Pau va realitzar una cursa valenta i decidida a la prova dels 1500m. obstacles. Mostrant una pas d’obstacle molt agressiu i un ritme de prova excel·lent, en Pau va anar avançant rivals fins arribar als últims 400m en la baralla per la 3a posició de la prova, on va haver de patir molt per finalitzar la prova en 6a posició, amb una excel·lent  MMP de 4’49″42, que rebaixa en 9″ la seva anterior MMP. Aquesta 6a plaça li dona accés a la final a 12 a disputar a Granollers d’aqui a 3 setmanes.

L’última en saltar al sintètic va ser l’Aina. També a la prova de dels 1500m. obstacles, l’Aina va participar a la primera sèrie de les dues semifinals programades. Sortint molt convençuda des del primer metre, l’Aina va seguir l’estrategia marcada fil per randa. Essent prudent al principi de prova, l’Aina va destapar-se davant les seves rivals, assolint en molts moments la 2a posició de la sèrie, lluitant de tu a tu amb les rivals, per finalitzar la prova en una genial 3a posició, amb una nova MMP de 5’31″70, que rebaixa en 13″ la seva anterior MMP, i que la deixa a 1″70 de la marca mínima per al Campionat d’Espanya Cadet. A més a més, aquest resultat la col·loca en la 5a posició de totes les participants, fet que li dona el bitllet d’accés per a la gran final.

Sense cap mena de dubte, ha estat una gran setmana per als atletes i runners del CAO.

Moltes felicitats a tots per aquests enormes resultats!