El passat cap de setmana es van disputar nombrosos campionats i proves dins el territori català i estatal amb representació d’atletes del CAO.

Dissabte dia 2 de Febrer, a la pista coberta de Catalunya ubicada a Sabadell, es va disputar la JORNADA PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA amb la participació de 3 atletes del Club, realitzant un ple de classificats per a la jornada final. Els resultats complerts van ser els següents:

Olga Morraja Mostazo: 1ª classificada a la prova de llançament de pes amb 10m77cm, el que suposa una nova MMP a la prova.

Aina Cerdeira I Casals: 6ª classificada als 2000m.ll. (1º de la 2ª semifinal) amb 7:28.31, el que suposa una nova MMP a la distància.

Pau Llordella Pinedo: 11º classificat als 2000m.ll. (1º de la 2ª semifinal) amb 7:03.70, el que suposa una nova MMP a la distància.

Diumenge dia 3 de Febrer, també a la pista coberta de Catalunya, es va disputar el CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA amb la participació d’en Nicki Del Castillo, que va obtenir una meritòria 8ª posició a la prova de salt amb perxa. En Nicki va realitzar un millor salt de 2.65, el que li va suposar plaça de finalista en aquest campionat.

Ja fóra del territori català, durant tot el cap de setmana s’ha estat celebrant el CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA, a la localitat malaguenya d’Antequera. El nostre club va estar representat per la velocista Andrea Abalos Rubio que va participar a la prova dels 60m.ll. en el que suposava el seu debut en un estatal en Pista Coberta.

Amb el clar objectiu d’intentar passar una ronda (la prova de 60m.ll. té 2 rondes prèvies a la gran final) Andrea va complir amb nota a la jornada de Dissabte, obtenint una brillant classificació per a les semifinals a la primera ronda (classificada per temps essent 4ª a la 4ª eliminatòria amb 7”97, marca que rebaixava en 12 centèsimes la seva anterior millor marca a la distància).

A la jornada de Diumenge, sense cap pressió i amb l’ambició de poder accedir a la gran final, Andrea va tornar a demostrar un gran nivell, tornant a baixar dels 8” (7”99) i quedant-se a tres centèsimes i una posició de les places que donaven accés a la gran final (Va ser 5ª a la 2ª semifinal i 9ª de totes les semifinalistes en una ronda on passaven les 4 millors de cadascuna de les dues semifinals que donaven accés a la gran final).

També cal destacar la victòria d’en Noel Del Cerro (AAC), ex atleta de la nostra entitat, a la prova de salt amb perxa amb una marca de 4,60m. Un altre grandíssim resultat per a aquest prometedor saltador sorgit de la cantera del CAO.

Per últim, aquest mateix Diumenge diversos atletes del CAO van participar a les mitges maratons del Prat de Llobregat i de Montornès. Els resultats obtinguts van ser els següents: