El passat cap de setmana el Club Atletisme Olesa va estar molt ben representat a les diferents competicions de rellevància dins el territori Català i Estatal.

El Dissabte dia 23 de Gener en jornada de matí es va disputar a Sabadell el CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL EN PISTA COBERTA. El Club Atletisme Olesa va estar representat per en Carles Font i Andrea Abalos  a la prova de 60 m.ll. Els resultats van ser els següents:

Carles Font va finalitzar en 6º posició a la 1ª semifinal dels 60m.ll. amb 7”69.

Andrea Abalos Rubio va passar a la final de forma directa, essent 2ª a la 2ª semifinal dels 60m.ll. amb una MMP de 8”09. Posteriorment a la gran final, va finalitzar en una meritòria 6ª posició amb una marca de 8″14.

A la jornada de tarda, a la mateixa seu, es va disputar la jornada prèvia del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS EN PISTA COBERTA 4X200 INFANTIL. El CAO va estar representat en categoria femenina, obtenint una destacada 4ª posició a la 4ª semifinal amb un registre de 2:09.84. L’equip va estar format per les següents atletes:

Alba Cano Bañales 14/03/2001

Aina Cerdeira I Casals 23/10/2001

Olga Morraja Mostazo 29/09/2000

Ainhoa Rubia Alarcon 12/10/2000

El Diumenge dia 24 de Febrer el Club Atletisme Olesa va estar representat per 2 equips al CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS, disputat a Marina d’Or/Oropesa del Mar.

L’equip Juvenil va ser el primer en participar a la competició, obtenint la 50ª POSICIÓ PER EQUIPS. Les 3 “jovenetes” van aconseguir bons resultats individuals deixant-se la pell per millorar al màxim la seva posició respecte l’any anterior o per obtenir un bon resultat en el que suposava el debut en un campionat d’Espanya. Els resultats individuals van ser els següents:

159 LLORDELLA, Ona CA Olesa LF 17:12

203 VICENTE, Nuria CA Olesa LF 18:09

231 SANAHUJA, Noelia CA Olesa LF 19:48

Posteriorment, l’equip Sènior Femení va participar en el cros llarg gairebé obtenint la èpica de classificar l’equip dins el límit de temps imposat per la federació. Finalment 3 de les nostres 4 atletes van obtenir aquest mèrit, quedant-se la nostra 4ª participant a escassos segons de poder classificar-se individualment i classificar a la resta de l’equip. No obstant, cal felicitar específicament a les 4 integrants per l’enorme esforç realitzat en aquesta competició. Els resultats individuals van ser els següents:

94 PRESCOLI, Sara CA Olesa SF 29:07

123 CANO, Mireia CA Olesa SF 30:47

132 REBULL, Cristina CA Olesa SF 31:36

Per últim, per tancar aquest magnífic cap de setmana, diversos atletes van participar durant el matí d’aquest mateix Diumenge a la MARATEST, prova prèvia per excel·lència a la Marató de Barcelona. Els resultats van ser els següents:

David Francisco Castro C.A.OLESA 02:06:36 M
Jordi Llauradó Vallvé C.A.OLESA 02:19:51 M
Gerard Franch Margarit C.A. OLESA 02:32:41 M
Núria Puigventós Oliver C.A. OLESA 02:51:31 F

Moltes felicitats a tots pels bons resultats aconseguits.