Ahir Dissabte dia 6 de Febrer es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, el 21è Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta conjuntament amb el 31è Campionat de Catalunya Juvenil de 4×200.

Per part del Club Atletisme Olesa vam comptar amb la participació de l’Edgar Vázquez a la prova de 60m.ll. i de l’equip femení de 4×200 format per l’Olga Morraja, la Carlota Lacort, l’Aina Pascual i la Mónica Lobo.

El primer en saltar al sintètic va ser l’Edgar, participant a la 2a sèrie de les tres semifinals programades als 60m.ll..

Després d’una reacció un pel justa, l’Edgar va treure el millor d’ell mateix per tal d’intentar assolir la classificació per a la gran final, realitzant una gran remuntada per finalitzar 4rt a la seva sèrie amb un registre de 7″32, el que suposava una nova MMP a la distància (anterior 7″37). Aquesta marca va significar per ell assolir una meritòria 9a posició entre tots els participants, plaça que el deixava a 1 centèssima i una sola posició de la gran final (l’últim temps classificat va ser 7″31). Aquest fet va deixar-li una sensació agredolça, ja que havia estat la seva millor cursa en aquesta prova però per molt poc marge no havia suposat arribar a la final.

Posteriorment el relleu 4×200 va participar a la primera sèrie semifinal (es disputaven 3) competint amb els potents equips del Muntanyenc de St Cugat i el C.A.Canaletes.

Les nostres atletes van realitzar una actuació formidable, no perdent la cara a la cursa en cap moment i intentant lluitar de tu a tu amb dos dels grans favorits al podi final de la jornada.

Finalment, les nostres atletes van finalitzar en 3a posició a la seva sèrie (8a posició final), assolint un excel·lent registre de 1’55″36, que suposa un nou rècord de la entitat i és converteix en la primera marca sub 2′ en la història recent del nostre club en categoria femenina.

Des del club només queda felicitar als nostres velocistes per aquesta gran jornada.

L’Activitat del nostre club arriba a la part més important d’aquesta temporada hivernal. El proper Diumenge una gran expedició del nostre club es desplaçarà fins a Girona per a la disputa del Ct de Catalunya de Cros Individual, prova per excel·lència del Calendari Català de Cros. A més a més, un nombrós grup de runners de la entitat participaran en busca de noves MMP a la Edreams 1/2 Marató de Barcelona.