El passat cap de setmana els atletes i runners del CAO van participar en diverses proves de pista al Aire Lliure i Ruta obtenint bons resultats.

Dissabte dia 26 d’Abril, a Mataró, es va disputar el Campionat de Catalunya de Relleus Aleví-Infantil-Cadet (Jornada prèvia) amb representació de dos equips Cadet Femení per les proves de 4×100 i 4x300m.

El quartet format per Paula Valle, Ainhoa Rubia, Alba Fernández y Olga Morraja va obtenir una brillant 38a posició a la prova de 4x100m, realitzant una magnífica competició amb bones entregues i curses de bon nivell.

Per la seva banda el quartet format per Aida Fernández, Olga Morraja, Aina Pascual i Mónica Lobo va realitzar una excel·lent cursa de 4x300m, assolint la 30a posició amb un temps de 3’26″2 molt lluitat per totes les integrants de l’equip.

El mateix dia, a St Celoni, es va disputar el 3r Míting d’integració del Baix Montseny on el club va comptar amb la participació de dos migfondistes amb els següents resultats:

Víctor José Rodríguez Matute: 1r classificat a la prova de 1000m.ll. amb una marca de 3’14″1, el que suposa una nova MMP a la prova amb una rebaixa de 36″ al seu anterior registre personal.

Juan Carlos Galán Miró: 5è classificat a la prova de 800m.ll. amb una marca de 2’12″4 en el seu retorn al sintètic en aquesta temporada.

També Dissabte, però en jornada de tarda, es va disputar pels carrers de l’Hospitalet de Llobregat la  5a Cursa Nocturna de L’Hospitalet amb dues proves per realitzar, sobre 5 o 10km.

Per part del club vam tenir representació a les dues proves. Els resultats van ser els següents:

Cursa de 5km:

00008 Albert Viñau Muñoz  C.A. OLESA 00:16:40
01360 Alba Soler Mampel  C.A. OLESA 00:35:24

Cursa de 10km

02189 Teima Mazarías Murillo  C.A. OLESA 00:58:59

Diumenge dia 27 d’Abril, al Circuit de Montmeló, es va disputar la Mulla’t i Corre sobre 5 i 10km. Per part del Club vam tenir representació a les dues curses, amb la excel·lent 3a posició d’en David Francisco Castro a la cursa de 5km com a resultat més destacat. Els resultats complets van ser els següents: