Àrea Tècnica

 

Una de les prioritats del Club Atletisme Olesa és poder disposar d’una estructura tècnica professional, qualificada i eficaç al servei dels socis de la nostra entitat.

Actualment el nostre Club disposa d’un equip tècnic amb el 65% dels entrenadors Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport o finalitzant aquests estudis, a més de disposar alguns de formació específica en Rendiment Esportiu (Màster en Alt Rendiment Esportiu) o Readaptació Esportiva (Post-Grau en Preescripció d’Exercici Físic per a la Salut) i tots ells formació específica en Atletisme (Dos Entrenadors Nacionals, una Entrenadora de Club i un Monitor Nacional).

L’altre 35% de professionals estan qualificats en formació professional específica del nostre esport (Un Tècnic Superior en Atletisme i una titulada en el curs de formadors de la Federació Catalana d’Atletisme).

 

 

A les pàgines annexes a la mateixa podeu consultar el perfil professional dels nostres tècnics i conèixer les activitats oferides per la nostra entitat.