Activitats Temporada 2017-2018

 

 

Iniciació a l’Atletisme.

 

 

L’Atletisme és un esport que integra moltes disciplines i valors essencials.

Per a nosaltres són molt importants tant la millora de les capacitats dels nostres atletes com l’adquisició de valors a través de l’esport (Perseverança, il·lusió, esperit de lluita, esforç, treball, motivació…)

Per assolir aquestes finalitats oferim pràctiques multidisciplinàries, divertides i adaptades a l’edat biològica dels nens i nenes.

Els grups d’iniciació estan formats per nens i nenes d’entre 4 i 13 anys.

 

Esport Salut – Iniciació al Running/Trail Running.

 


 

En aquest moment el “Running” i la versió de muntanya d’aquest, el “Trail Running”, són dues de les activitats físiques més practicades al nostre país.

El manteniment i la millora de la salut i el benestar és una de les grans finalitats de qualsevol activitat física orientada a persones en edat adulta sense objectius orientats al rendiment.

Per això mateix, des del Club Atletisme Olesa hem volgut unir Running/Trail Running i Salut mitjançant una proposta d’activitat orientada a totes aquelles persones que volen millorar la seva condició física, amb finalitats relacionades amb la salut i l’estètica, a través de pràctiques físiques grupals i possibilitat de participació en curses populars i de Trail.

Pràctiques aptes per a totes les edats!

 

Aquests dos grups realitzen els entrenaments a la mateixa hora.

Una bona oportunitat per a tots els pares i mares que vulguin realitzar activitat física alhora que els seus fills!

 


Atletisme: Tecnificació i Rendiment Esportiu.

 

 

Un cop superada l’etapa de iniciació atlètica els joves atletes del Club Atletisme Olesa s’especialitzen dins els diferents sectors de l’atletisme:

Curses a Peu (Velocitat, Tanques, Mig Fons, Fons i Obstacles), Salts, Llançaments, Marxa Atlètica i Proves Combinades.

En aquestes edats els atletes tenen dues finalitats: Entrenar per a competir o entrenar per a millorar la salut i la condició física a través de l’Atletisme.

Dins els nostres grups d’entrenament s’atenen totes dues finalitats, tot proposant objectius dins el nostre esport que motivin als joves a realitzar els entrenaments de la millor manera.

És per això que en el nostre esport tothom i té cabuda!

 

Running – Triatló – Curses de Muntanya.

 

 

Un cop s’ha superat la fase d’iniciació al running/trail running o als esports de resistència molts esportistes troben que les seves marques comencen a estancar-se o que per el seu nivell de implicació necessiten algú que pugui assessorar-los o supervisar-los, per a poder assolir els seus objectius de forma més efectiva i segura.

Des del Club Atletisme Olesa oferim servei d’entrenadors per a la preparació de curses de ruta, triatló i curses de muntanya.

Els atletes disposen de plans d’entrenament orientats a la seva especialitat i motivacions, amb gran part de la planificació personalitzada i amb sessions presencials setmanals amb els entrenadors a peu de pista.

Una bona oportunitat per a poder continuar evolucionant les vostres marques!

 

A continuació us detallem els Horaris d’Entrenament dels diferents grups per la temporada 2017-2018 .

 

NOU Horaris Grups d’Entrenament