El passat cap de setmana els atletes del CAOlesa van participar als diferents Campionats de Catalunya en PC (Juvenil i Veterà), el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs (Oropesa del Mar) i la Mitjà/10km/5km de Gavà.

Dissabte dia 25 de Febrer la nostra entitat va estar representada al Campionat de Catalunya Juvenil en PC organitzat per la FCA, a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell).

Vam tenir representació a les proves de 60m.t., 800m.ll. i 1500m.ll.

Als 60m.t. la nostra representant va ser l’Olga Morraja. L’Olga va ser 7a a la 3a semifinal amb una marca de 10″04, en un dia on no va tenir les millors sensacions.

A les semifinals dels 800m.ll. van participar la Carlota Lacort i l’Ona Boixader. La Carlota va participar a la primera semifinal, on va finalitzar en 6a posició realitzant una última volta on va ser conscient de les forces reals que tenia, assolint una marca de 2’45″50.

Per la seva part l’Ona Boixader va realitzar una aposta valenta dins la segona semifinal. Ben instal3lada al grup capdavanter (en 2a posició) i amb moltes forces encara per gastar, l’Ona no va tenir la sort del seu costat, patint una caiguda a dos voltes del final quan estava ben situada en posicions d’accés a la gran final. Finalment, valenta com ninguna, es va aixecar i va finalitzar la seva semifinal en 5a posició amb una marca de 2’48″80.

A la final dels 1500m.ll. van participar la l‘Aina Cerdeira i en Víctor Rodríguez.

L’Aina va sortir amb ganes a correr la seva final, situant-se dins el grup capdavanter des del primer metre. A meitat de cursa, les forces no la van acompanyar i tot i lluitar fins al final va perdre alguna posició per finalitzar la prova en una meritòria 7a plaça amb una marca de 5’20″06.

Per la seva part, en Víctor va realitzar una magnífica cursa de final de campionat. En un inici molt lent de prova, en Víctor va trobar el moment oportú per a col·locar-se a les posicions capdavanteres del grup. l’últim 800 de la prova va ser trepidant, amb 4 corredors lluitant per assolir la victòria final. Finalment, en Víctor va finalitzar la mateixa en 4a posició, molt a prop de la medalla de bronce, amb una marca de 4’25″70.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Campionat de Catalunya Juvenil en PC

Diumenge dia 26 de Febrer la nostra entitat va estar representada al Campionat de Catalunya Veterà en PC, a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell); el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs, a Oropesa del Mar i a la Mitjà/10km/5km de Gavà.

A Sabadell, vam comptar amb representació a les proves de 1500m.ll. i 3000m.ll.

Com a resultats destacats assenyalar les medalles de bronze en F-35 i M-35 en els 3000m.ll. per a la Mireia Cano (amb MMP en PC inclosa, 11’55″75) i en Daniel Sánchez (9’32″77). En aquest campionat també va participar en Jonathan Moreno, que no va tenir sort en el seu debut als 1500m.ll., patint una lesió muscular.

Resultats Campionat de Catalunya de Veterans en PC

Gavà, el CAOlesa va tenir representació a la cursa de 5k, 10k i Mitja de la Mitja de Gavà assolint diverses marques personals. Els resultats van ser:

Cursa de 5km
Vanesa Fernández 0:27:15 (tr 0:27:10)
Mariona Santmartí 0:27:49 (tr 0:27:44)
Judith Ferreres 0:30:17 (tr 0:30:11)
Paqui  Aranda 0:30:27 (tr 0:30:21)

Cursa de 10km

_Ainoha Barreñada Garcia: 49:43 (tr 0:49:28)

_David Francisco Castro: 36:13 (tr 0:36:13)

_Francisco Fernandez Garzon: 44:10 (tr 0:43:56)

_Joan Sanahuja I Escribà: 46:21 (tr 0:46:06)

_Oliver Galindo Luque: 37:45 (tr 0:37:44)

_Tomeu Gomila: 40:21 (tr 0:40:19)

Antonio Pérez Álvarez 0:38:08 (tr 0:38:07)

Cursa de 21,097km

195 190 2279 _ Enric Vicente Andres 1:34:25 (tr 1:34:10)
404 376 2388 _ Miquel Puig Belmonte 1:44:43 (tr 1:44:28)

Resultats Mitja de Gavà

Oropesa del Mar, vam comptar amb la participació d’en Pau Llordella, la Rosa Galán i en Gerard García que van representar al CAManresa en qualitat d’atletes de club filial.

La Rosa, debutant en un campionat d’Espanya, va realitzar una bona cursa, finalitzant en la posició 105 d’un total de 280 corredores a la cursa Cadet Femení.

En Gerard no va tenir el seu millor dia, realitzant una sortida poc encertada, el que el va penalitzar molt durant la cursa. Finalment va acabar en la posició 66, sent partícep en la esplèndida 5a posició de l’equip Cadet Masculí del CAM.

Per últim, en Pau va realitzar una gran cursa, realitzant una bona sortida i anant progressant fins al final de la prova, on va realitzar una destacada 64a posició en Juvenil Masculí.

Menció especial també per a la nostra entrenadora Ester Guerrero, que va finalitzar en una esplèndida posició 35 al Cros Llarg Femeni, col·loborant actívament en l’assoliment d’una molt destacada 6a posició Absoluta amb el CAManresa.