El passat cap de setmana el CAOlesa va tenir representació a diverses proves de Cros, Ruta i Pista Coberta del Calendari Català.

Dissabte dia 28 de Gener la nostra entitat va estar representada al Control Cadet organitzat per la FCA, a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell).

Vam tenir representació a les proves de Llançament de pes i 60m.ll. i 1000m.ll.

Les actuacions més destacades van ser el debut d’en Cristian David Torres als 60m.ll. amb una marca de 8″28 i les noves MMP als 1000m.ll. per l’Adrià García (2’57″28), en Gerard García (2’57″94) i la Rosa Galán (3’27″97).

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Control Cadet 28-01-2017

Diumenge dia 29 de Gener l’activitat del CAOlesa es va dividir entre el 59è Cros de St Sebastià (Sabadell), la Cursa de 10km de Vilafranca,  el Campionat de Catalunya Promesa en PC, el Ct de Catalunya de Relleus 4x200m Juvenil i la 3a jornada del Critèrium de Llançaments d’Hivern.

A Sabadell, vam comptar amb una bona representació a les proves de Pre-Benjamí a Infantil i a la prova OPEN .

Com a resultats destacats assenyalar la 1a posició Pre-Benjamí per a en Isaac Hernández i la bona participació dels atletes del nostre club a la cursa OPEN, amb un total de 13 corredors/es.

Resultats 10km de Vilafranca

A Vilafranca, vam comptar amb la participació d’alguns dels nostres atletes en un circuit prou ràpid on el més ràpid dels nostres va ser en Feliciano García, amb una marca de 36’32”.

Serrahima, vam comptar amb la participació de l’Olga Morraja a la prova de Llançament de Disc Juvenil, assolint una nova MMP a la prova, amb un llançament de 32,28m.

3a Jornada Critèrium de Llançaments

Al Campionat de Catalunya Promesa en PC organitzat per la FCA, a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell), destacada actuació de l’Edgar Vázquez assolint MMT amb 7″38 als 60m.ll., essent descalificat als 200m.ll. després de realitzar una excel·lent cursa.

Per últim, al Ct de Catalunya de relleus 4x200m Juvenil en PC, el CAOlesa va estar representat pels seus equips Masculí i Femení. l’Equip Masculí, format per l’Eric Méndez, en Víctor Rodríguez, en Pau Llordella i en Marc Montoya va realitzar una gran actuació, assolint un bon registre final de 1’41″73 en una destacada actuació dels nostres atletes.

Per la seva part, l’Equip Femení format per l’Olga Morraja, l’Ona Boixader, la Temi Matanmi i la Carlota Lacort va realitzar una gran actuació, competint amb valentia davant d’equips que van finalitzar al podi de la prova. El temps final va ser d’1’56″62.

Resultats Campionat de Catalunya de Relleus 4x200m

Moltes felicitats a tots pels bons resultats aconseguits!