El passat cap de setmana l’activitat el CA Olesa es va centrar en les proves en Pista Coberta, Pista a l’Aire Lliure i Cros.

Dissabte dia 17 de Desembre es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell) la 1a Jornada del Control Juvenil-Junior i a l’estadi de la Bòbila de Gavà el Control de Proves Combinades per a Pista Coberta

La nostra entitat va tenir participació a la prova de 400m.ll. a la jornada de pista coberta i a les proves combinades Juvenil Femení a la jornada de Gavà.

Com a resultats més destacats assenyalar les bones actuacions d’en Víctor Rodríguez i la Carlota Lacort a la prova de 400m.ll. amb 56″20 i 1’07″45 i els 2427 punts de l’Olga Morraja la Pentatló Femení, que la van posicionar en 2a posició del Control.

Podeu consultar els resultats complets als següent enllaç:

Resultats 2a Jornada Control Juvenil-Junior PC

 

 

 

 

 

 

Diumenge dia 18 de Desembre es van disputar, en jornada de matí, el 38è Cros de Vic-Trofeu Pere Casacoberta, puntuable per al GP Català de Cros Cadet-Juvenil-Junior.

El CAOlesa va comptar amb una nombrosa participació, tenint representació a totes les categories de la jornada des de Pre-Benjamí a Juvenil i desde Sènior a Veterà.

Com a resultats destacats assenyalar la 3a posició en Veterà Femení per a la Cristina Rebull, la esplèndida 5a posició d’en Gerard García en Cadet Masculí, la molt destacada 7a posició de l’Aina Cerdeira en Juvenil Femení i la victòria d’en Isaac Hernández en Pre-Benjamí Masculí.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 38è Cros de Vic
Per últim, en jornada de tarda, es va disputar a a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell) la 2a Jornada del Control Absolut.
Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació del grup de velocitat a la prova de 60m.ll..
L’Edgar Vázquez va ser el nostre representant, assolint una marca de 7″52, el que suposa un altre experiència més en el que portem de temporada.
 Moltes felicitats a tots pels bons resultats aconseguits!

 

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 1a Jornada Control Absolut PC

 

 

 

Moltes felicitats a tots per la bona actuació realitzada!