Ahir Diumenge dia 27 de Novembre l’activitat del CAOlesa es va dividir entre diverses proves de Ruta i Cros del Calendari Català.

Als voltants de les Fonts de Montjuic (Barcelona) es va disputar la 93a edició de la Jean Bouin, la cursa més antiga del calendari català.

Per part del CA Olesa vam tenir representació tant a les dues proves OPEN com a les curses federades.

En un ambient festiu, els nostres runners van poder gaudir d’una cursa pels carrers de BCN, i els més petits van poder demostrar els seus progressos en una entorn especial dins un gran espectacle amb televisió inclosa.

Cal destacar que els nostres petits atletes van tenir un comportament exemplar, estant molt motivats per realitzar l’escalfament, la cursa i la posterior tornada a la calma amb el màxim rigor possible i amb unes ganes enormes de donar el millor d’ells mateixos.

Com a resultats destacats de la matinal atlètica assenyalar la brillant 7a posició d’en Víctor Rodríguez a la prova Juvenil Masculí, la 33a posició de la Ilham Ouahbi a la cursa Benjamí Femení, seguida de ben a prop de la Ona Cla a la posició 38, la 33 posició de la Ikram Ouahbi a la cursa Aleví Femení o la 48a posició de la Laia Arévalo a la cursa Infantil Femení.

Us deixem algunes fotografies de la jornada i l’enllaç amb els resultats de les proves:

Resultats 93a Jean Bouin

També Diumenge, a Castellar del Vallès, es va disputar el 39è Cros Vila de Castellar. Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació d’en Juan González A la categoria Veterà A i de la Mireia Cano a la categoria Veterana A.

En una matinal on el temps va acompanyar, els nostres atletes es van adaptar a la perfecció a la gran exigència d’aquest Cros (de perfil dur i amb desnivells importants).

En Juan va assolir la 10a posició, amb un temps final de 21’52” per recorrer els 6030m de la prova realitzada. Per la seva part, la Mireia va estrenar la categoria veterana amb una 6a posició amb un temps de 20’25” per recorrer els 4660m de la cursa realitzada.

Us deixem els resultats complets de la prova:

Resultats XXXIX Cros Vila de Castellar

La propera setmana, l’entitat es desplaça a Granollers per a la disputa del 50è Cros Internacional de Granollers, la prova de més nivell del Calendari Català exceptuant el Campionat de Catalunya.

Sense cap mena de dubte, una bona oportunitat per cal·librar el nivell actual dels nostres atletes.