Els passats Diumenge dies 9 i 16 d’Octubre s’han disputat, a les pistes d’Atletisme de “Les Planes”, les 2 primeras jornades del XVI Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

En aquestes dues matinals atlètiques els nens participants han pogut vivenciar una prova de salt, una prova de llançament, una cursa de velocitat i una cursa de mig fons i fons.

 

En aquesta edició, hi ha hagut un lleuger increment de la participació, millorant els registres del curs passat i fent que molts més nens i nenes hagin pogut gaudir del nostre esport.

 

Us deixem els resultats complets de les dues primeres jornades, on podreu trobar tant els resultats individuals com la classificació provisional per escoles i instituts.

És important destacar que cada nen/a que pren part al nostre campionat pot ser important dins la puntuació de la seva escola, ja que tots i cadascun d’ells puntuen en aquesta classificació amb la seva actuació.

Resultats Complets Jornades de Pista:

 

Resultats Escoles, 1a Jornada Resultats Instituts, 1a Jornada Resultats Escoles, 2a Jornada Resultats Instituts, 2a Jornada

 

 

 

 

 

Fotografies:

Fotografies 1a Jornada Fotografies 2a Jornada

 

 

 

 

El proper Diumenge dia 23 d’Octubre tancarem la edició d’aquest any del campionat amb la realització del Cros Escolar i el 4rt OPEN Olesà de Cros, on tots els pares/mares/ex-alumnes que així ho desitgin podran col·laborar en el resultat final de la escola amb la que tinguin o hagin tingut vinculació. Una oportunitat de poder gaudir tots junts del nostre esport. A més a més, la puntuació otorgada a aquesta prova és TRIPLE!

 

Us hi esperem!!!