Els passats Dissabte  i Diumenge dies 3 i 4 de Setembre més de mig miler de corredors es van donar cita a l’Ultra Cerdanya SportHG,  organitzada pel jove Club Esportiu Cerdanya Pirineus i amb recorreguts sobre 85, 42 i 15 quilòmetres.

Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació d’en Toni Agut i l’Ana Ruiz a la cursa de 15km (UC Trail), que es va disputar Diumenge amb sortida i arribada a la localitat de Alp.

Els resultats dels nostres atletes van ser magnífics. L’Ana va realitzar una esplèndida cursa que li va permetre assolir la 2a posició a la general femenina i la 1a posició a la categoria per atletes veteranes.

Per la seva part, en Toni va realitzar una excel·lent actuació, finalitzant a la posició número 12 de la general i essent 2n a la categoria de veterans de 40 a 60 anys.

Moltes felicitats Ana i Toni per les bones prestacions!