El passat cap de setmana l’activitat del CAOlesa es va distribuir entre les diferents proves de Pista a l’Aire Lliure, Triatló i Curses de Muntanya del Calendari Català i Estatal.

Dissabte 11de Juny s’ha disputat a Castellar del Vallès el Campionat de Catalunya Infantil de pista a l’Aire Lliure.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de l’Aina Flores a la prova de 80m.t. Infantil Femení i la Daniela Fernández a les proves de Llançament de Pes i Pilota Aleví Femení.

L’Aina va participar a la 2a semifinal dels 80m.t., assolint la 8a posició amb una marca de 15”98, en el que suposava el seu debut en una jornada final de Ct de Catalunya.

Per la seva part, la Daniela va realitzar un excel·lent concurs de llançament de pes, lluitant fins al darrer llançament per la victòria i assolint una esplèndida medalla de BRONZE en aquesta prova, amb 8,26m, el que suposa una nova MMP. Cal destacar que la Daniela es troba en el seu primer any d’Atletisme, el que encara dona més valor a aquest resultat.

Posteriorment, a la prova de llançament de pilota, la Daniela va finalitzar en 10a posició amb una marca de 21,25m.

Podeu consultar els resultats complets als següents enllaços:

Resultats Ct de Catalunya Aleví de Pista a l’Aire Lliure

Resultats Ct de Catalunya Infantil de Pista a l’Aire Lliure

Diumenge 12 de Juny s’ha disputat a Mollet del Vallès el Campionat de Catalunya Veterà de pista a l’Aire Lliure.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació d’en Juan González, l’Oliver Galindo i la Sara Prescolí a la prova de 5000m.ll.

Els nostres atletes van tenir unes grans prestacions, sent la més destacada l’actuació de la Sara, proclamant-se Campiona de Catalunya de 5000m.ll. en categoria F-35 amb una nova MMP de 19’02”27.

Per la seva part, en Juan va ser 8è a la categoria M40 amb una marca de 17.09.20 i l’Oliver 7è a la categoria M45 amb una marca de 18.07.08.

Resultats Ct de Catalunya Veterà de Pista a l’Aire Lliure

També Diumenge 12 de Juny s’ha disputat a Gavà la jornada prèvia del Campionat de Catalunya Cadet de pista a l’Aire Lliure.

Aquesta jornada prèvia, amb unes mínimes exigents per accedir-hi va ser classificatòria per a la gran final de la categoria, a disputar-se el proper 26 de Juny al Prat de Llobregat.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació d’en Gerard García i la Rosa Galán als 3000m.l.., l’Ona Boixader als 1000m.ll., l’Eric Méndez als 100m.ll. i el Pau Llordella i l’Aina Cerdeira als 1500m.obstacles.

Els nostres atletes van tenir unes grans prestacions, assolint la classificació per la final amb MMP en Gerard (8è amb 10’05”02 als 3000m.ll. rebaixant en 10” la seva anterior MMP), la Rosa (11a amb 12’19”30 als 3000m.ll. rebaixant en 8” la seva anterior MMP) i en Pau (6è amb 40’40”58 als 1500m.obs. rebaixant en 1” la seva anterior MMP), MMP per a l’Ona Boixader (17a amb 3’28”37 als 1000m.ll. rebaixant en 4” la seva anterior MMP).

Però la gran destacada de la jornada va arribar amb la última participant dels nostres, l’Aina, que va assolir la victòria a la prova de 1500m.obs amb uns enormes 5’24”50, que milloraven en 7” la seva anterior MMP i que suposen marca mínima de participació (mínima 5’30”) al proper Campionat d’Espanya Cadet, a disputar a Granollers els propers 9 i 10 de Juliol.

Resultats Jornada Prèvia Ct de Catalunya Cadet de Pista a l’Aire Lliure

També Diumenge dia 12 de Juny s’ha disputat a Cercedilla (Madrid) el XX Maratón Alpino Madrileño-Campeonato de España por Montaña FEDME. Per primera vegada a la història del CAOlesa un atleta de la nostra entitat ha estat seleccionat per a participar en aquest campionat defensant els colors de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya. Aquest atleta ha estat en Pol Rodríguez.

La prova s’ha disputat sobre una distància de 43km i un desnivell acumulat de 5300m, passant per cims mítics de la Serra de Guadarrama com la Bola del Mundo o  Navacerrada.

En categoria masculina, la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC ha estat tercera.

El nostre atleta no ha defraudat als que han confiat en ell, assolint una esplèndida 17a posició, realitzant una cursa molt intel·ligent en tot moment, regulant el ritme durant tota la prova per poder treballar de valent a la part final.

Han sumat punts el subcampió Jessed Hernández, la 12a plaça d’Albert Pujol (CE Taradell), la 17a de Pol Rodríguez (CAOlesa), i la 25a de Jonatan Cuesta (CE Refalgarí), participant la selecció catalana amb 7 components.

Sense cap mena de dubte, un gran premi a la gran temporada que està realitzant el nostre atleta.

En el que respecta al Triatló, participació a Cambrils (Triatló Olímpic) dels nostres triatletes.

Meta 142 02:21:04

Moltes felicitats a tots per la bona feina realitzada tant en el dia a dia com el dia assenyalat a la competició!