El passat cap de setmana l’activitat del CAOlesa es va distribuir entre les diferents proves de Pista a l’Aire Lliure, Ruta, Triatló i Curses de Muntanya del Calendari Català.

Dissabte i Diumenge 5 i 6 de Juny s’ha disputat a Lloret de Mar el Campionat de Catalunya Juvenil/Junior/Promesa de pista a l’Aire Lliure.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació de l’Edgar Vázquez a les proves de 100 i 200m.ll. Promesa Masculí, l’Olga Morraja a les proves de Llançament de Pes i Disc Juvenil Femení i d’en Víctor Rodríguez a la prova de 800m.ll. Juvenil Masculí.

Dissabte al matí, l’Edgar es va classificar en 6a posició a la 2a semifinal dels 100m.ll., obtenint una marca de 12”06. A la jornada de tarda va participar als 200m.ll. on va haver d’abandonar després d’una excel·lent sortida en patir una contractura al bessó.

També Dissabte al matí, l’Olga es va classificar en 5a posició a la prova de llançament de pes amb una marca d’11,27m.

A la jornada de tarda, a la seva prova predilecta (Llançament de Disc) l’Olga va treure tot el seu potencial realitzant un esplèndid concurs que es va culminar amb una marca de 31,51m, a escassos 2cm de la seva MMP i que li van suposar assolir la medalla de BRONZE en aquest Campionat de Catalunya. Un altre èxit acumulat pel gran tàndem format per l’Olga i el seu entrenador Noé Reina.

Ja Diumenge, en Víctor va participar a la prova dels 800m.ll. En Víctor va bordar l’estratègia marcada, situant-se a la part posterior del grup durant la primera volta d’un 800 d’altíssim nivell per a superar rivals a partir de l’últim quart de la prova per a finalitzar en una molt destacada 9a posició amb una esplèndida nova MMP d’1’59”68 (abans 2’01”96) que el deixa a només 68 centèsimes de la mínima per al proper Campionat d’Espanya Juvenil, a disputar a Mataró els propers 25 i 26 de Juny.

Podeu consultar els resultats complets als següents enllaços:

Resultats Ct de Catalunya Juvenil A.LL.

Resultats Ct de Catalunya Promesa A.LL.

Diumenge dia 5 de Juny s’ha disputat a Martorell la 4a cursa solidària de Martorell, sobre una distància de 10km.

Diversos atletes del CAOlesa han participat a la mateixa, destacant la victòria en categoria femenina de la Sara Prescolí amb una marca de 42’ 43”.

A continuació us detallem els resultats complets dels nostres atletes:

Enric Gotsens Guerrero 0:45:28 (tr 0:45:28)
Miquel Puig Belmonte 0:47:54 (tr 0:47:44)
Mireia Cano Nieto 0:48:11 (tr 0:48:11)
Sara Prescoli 0:42:43 (tr 0:42:43)

En el que respecta al Triatló, participació a Arenys i Banyoles dels nostres triatletes. Us detallem els resultats de tots ells:

01:41:39

Per últim, La Skyrace Vallibierna ha estat la quarta prova de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya en línea FEDME – Gran Premi Buff Salomon a la seva modalitat Skyrace de 34 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu.

Per part del CAOlesa hem comptat amb la participació del Pol Rodríguez, que en la seva primera experiència d’aquesta temporada en una prova d’aquest perfil, ha realitzat una actuació colossal finalitzant en una meritòria 8a posició, competint amb molts dels millors especialistes del panorama estatal pertanyents a les seves respectives seleccions autonòmiques.

Us detallem la classificació dels 20 primers de la prova:

Sense cap mena de dubte, un cap de setmana de nivell altíssim per als nostres esportistes.

Moltes felicitats a tots per la bona feina realitzada tant en el dia a dia com el dia assenyalat a la competició!