El passat cap de setmana l’activitat del CAOlesa es va dividir en diverses proves de Pista a l’Aire Lliure, Ruta i BTT.

Dissabte dia 21 de Maig es va disputar a Castellar del Vallès la Jornada Prèvia del Ct de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil de Pista a l’Aire Lliure.

Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació d’en Pau Fernández i la Nahía Carretero a la prova de llançament de pilota Benjamí, l’Àfrica Martínez als 60m.ll. Aleví Femení, l’Ian González als 60m.tanques Aleví Masculí, la Daniela Fernández al llançament de pes i al llançament de pilota Aleví Femení, la Gisela Gandía al llançament de pes Infantil Femení i l’Aina Flores als 80m.tanques Infantil Femení.

Tots ells van treure el millor d’ells mateixos en aquesta jornada, obtenint molts d’ells MMP a la seva prova.

De tots ells, van aconseguir la classificació per a la jornada final del proper 11 de Juny la Daniela Fernández a les proves de llançament de pes i llançament de pilota Aleví Femení i l’Aina Flores a la prova de 80m.tanques Infantil Femení.

Els resultats complets van ser els següents:

Resultats Prèvia Ct de Catalunya Benjamí Aire Lliure Resultats Prèvia Ct de Catalunya Aleví Aire Lliure Resultats Prèvia Ct de Catalunya Infantil Aire Lliure

També Dissabte dia 21 de Maig, però a Alcorcón (Madrid) es va disputar la 2a Jornada de la Lliga Estatal de Clubs (Divisió d’Honor) amb la presència de l’atleta del CAOlesa Olga Morraja, representant a l’Avinent CAManresa conjuntament amb la nostra entrenadora Ester Guerrero.

L’Olga va participar a la prova de Llançament de Disc on va obtindre una excel·lent resultat, assolint una nova MMP (31,41m) que la va fer finalitzar la prova en una meritòria 7a posició, aportant 2 valuosos punts a l’equip en una prova d’altíssim nivell.

Per la seva part, l’Ester va assolir la 5a posició als 3000m.obstacles, sumant 4 punts en una cursa de poder a poder amb varies de les millors especialistes en aquesta prova del nostre país.

També Dissabte dia 21 de Maig es va disputar la Escanyabocs 2016, sobre un recorregut de 24km i integrada a la Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC.

En aquesta prova vam comptar amb la participació del Pol Rodríguez Salvador, que va assolir una excel·lent 3a posició amb un temps de 01:55:24 acompanyant al podi a l’internacional en raquetes i curses de muntanya Just Sociats, atleta que va arribar 1’30” abans que el nostre corredor.

També Dissabte dia 21 de Maig es va disputar a Igualada la Igualada Urban Running Night Show, sobre 5km.

En aquesta prova vam comptar amb la participació de la Cristina Rebull Santos, que es va imposar a la categoria Veterà Femení amb un excel·lent registre de 20’45”.

Diumenge dia 22 de Maig es va disputar a Terrassa la 5a Jornada del Control Cadet-Juvenil-Junior organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Per part del CAOlesa vam comptar amb representació a les proves de 100m.ll., 600m.ll., 800m.ll., 3000m.ll., Salt de Llargada i Triple Salt.

Com a resultats més destacats, assenyalar les noves MMP del Víctor Rodríguez als 800m.ll. (2’01″96), de l’Adrià García als 600m.ll. (1’38″71) i del Gerard Garcia als 3000m.ll. (10’15″35).

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Control Cadet-Juvenil-Junior

També Diumenge dia 22 de Maig es va disputar al Circuit de Montmeló la cursa Mulla’t i Corre (10-5 Km) amb participació de diversos atletes del CAOlesa.

Els resultats van ser els següents:

Cursa de 5km:

Vanesa Fernandez Hurtado: 30:07 (tr 0:29:41)

Cursa de 10km:

Isaac Hernandez Rubio: 44:36 (tr 0:44:29)

Miquel Puig Belmonte: 46:14 (tr 0:46:05)
Per últim, al nostre municipi es va cel·lebrar la 8a edició de la Cronoescalada a Puigventós, prova de BTT que cada cop està creixent més any rere any.
Un nombrós grup d’atletes i triatletes del Club es van animar a participar en aquesta prova, sent els més destacats en Fernando Fernández (7è a la classificació general) i en Marc Barranco (11è).
A la classificació combinada amb la Cursa de Can Llimona va obtenir la victòria en Fernando essent en Marc 3r classificat.
A la minicrono, la Clara Soberbio va obtenir la 3a posició.