Durant les últimes dues setmanes l’activitat del CAOlesa ha viscut la seva màxima activitat de la temporada amb la disputa de diversos Campionats de Catalunya i d’Espanya de les diferents modalitats on el nostre club està present.

El passat Diumenge dia 28 de Febrer l’activitat del CAO es va dividir entre les proves de Cros, Ruta i Duatló de Carretera.

A l’Hipòdrom de la Zarzuela de Madrid es va disputar el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs. El Club Atletisme Olesa va comptar amb la participació de l’equip Cadet Masculí format per en Pau Llordella, en Gerard García, l’Adrià García i en Diego Sánchez. Tots ells van tenir una magnífica actuació, fet que va propiciar que assolissin una excel.lent 28a posició (de 52 equips arribats a meta). Individualment, en Pau va finalitzar a la posició número 20, en Gerard 134, l’Adrià 161 i en Diego 213 de 285 arribats a meta. A més a més, l’Aina Cerdeira, atleta de la nostra entitat, va participar en aquest campionat formant part de l’equip Cadet Femení del Club Atlètic Manresa (Club del que el CAOlesa és filial). Després de patir una caiguda en els primers metres, l’Aina va realitzar una enorme remuntada per a finalitzar a la 81a posició de 282 atletes arribades a meta, essent part fonamental de la 7a posició assolida per l’equip.

El mateix Diumenge, a Gavà, es va disputar la XXI Mitja Marató Gavà-Castelldefels – Gavà, Gran Premi BBVA, amb curses de 5 (femení), 10 i 21km per a tots els corredors. Per part del CAOlesa vam comptar amb una nombrosa participació a les diferents curses, destacant la victòria a la cursa de 10km per a Sara Prescolí amb un temps de 39’47”, la 7a posició a la cursa de 5km de la Mònica Monfort amb un temps de 22’22” i el debut en una cursa de ruta del grup d’Esport Salut de la nostra entitat.

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats Mitja de Gavà-Castelldefels

També Diumenge, a Rubí, es va disputar el IV Duatló de Rubí – Campionat de Catalunya Absolut de Duatló Olímpic. Un bon grup de triatletes de la nostra entitat van participar a l’esdeveniment, sent el primer d’ells en arribar a meta en Fernando Fernández Rodríguez a la posició 69 amb un temps de 2h11’01.

Resultats IV Duatló de Rubí

Ja aquesta setmana, l’activitat del CAOlesa s’ha dividit entre les proves de Pista Coberta, Pista a l’Aire Lliure, Muntanya i Duatló de Carretera.

Dissabte dia 5 de Març, a Castellar del Vallès, es va disputar la 5a Jornada del Control Benjamí-Aleví-Infantil de Pista l’Aire Lliure. Per part del CAOlesa vam comptar amb 9 representants del grup Aleví de la nostra entitat. Seguint amb la metodologia aplicada desde la nostra entitat, tots ells van experimentar una prova de cursa a peu (llisa o amb tanques) i un concurs (Salt o Llançament) intentant que tots ells poguessin participar en proves que no haguessin realitzat encara en competició. Va ser una jornada rodona, on tots els nens van gaudir molt de la matinal atlètica.

També Dissabte dia 5 de Març es va disputar, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, el Campionat de Catalunya Cadet de 3000m.l. en Pista Coberta. El CAOlesa va comptar amb dos representants, en Pau Llordella i l’Aina Cerdeira.

El primer en saltar al sintètic va ser en Pau. En una cursa de gran nivell, en Pau va saber competir amb sang freda i seguretat, fet que li va permetre lluitar per la victòria fins als darrers metres on finalment va finalitzar en una excel·lent 3a posició amb un temps de 9’37″11. Aquest medalla no deixa de ser el premi final a la gran temporada hivernal realitzada per el nostre atleta.

Posteriorment va ser el moment de l’Aina. Sabent trobar el seu espai i moment dins la cursa, l’Aina va realitzar una gran cursa en progressió que li va permetre entrar en meta en una esplèndida 7a posició amb un temps de 11’29″39, dins una cursa de nivell altíssim, ja que en aquesta prova actualment Catalunya compta amb 13 de les 20 millors marques del rànking estatal.

També Dissabte dia 5 de Març, però en jornada de tardaes va disputar, a la Pista Carlos Gil de Salamanca, el Campionat dEspanya Juvenil en Pista Coberta. El CAOlesa va comptar amb la representació de l’Olga Morraja a la prova de Llançament de Pes. En un concurs on la nostra atleta no va trobar les bones sensacions, l’Olga va treballar de valent per a assolir el millor resultat possible.

Finalment va assolir la 14a posició a la prova amb una marca de 10,55m, lluny de la seva MMP però d’enorme valor formatiu ja que no deixa de ser una experiència més en la prometedora trajectòria d’aquesta jove llançadora i de ben segur que aportarà, i molt, de cara a la millora del seu nivell competitiu.

Ahir Diumenge dia 6 de Març, a Montserrat, es va disputar la Montserrat Skyrace, sobre una distància de 15km.

Per part del nostre Club vam comptar amb la participació del Toni Agut i l’Ana Ruíz, que van assolir la victòria individual a les seves respectives categories d’edat, essent en Toni 16è de la General i l’Ana 6a de la General Femenina.

També ahir Diumenge dia 6 de Març, a Castellfolit, es va disputar el XXI Duatló de la Garrotxa-Castellfolit. Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació d’en Marc Barranco i d’en Pol Nin.

Tots dos van tenir una sensacions excel·lents en aquesta prova, disfrutant molt en tot moment. En Marc va finalitzar en la posició 45 amb un temps de 1h05’37” i en Pol Nin a la posició 82 amb un temps de 1h09’52”. Una altre competició més que suma, i molt, en la seva preparació per a l’Ironman de Vitòria del proper mes de Juliol.

Per últim, també ahir Diumenge dia 6 de Març, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, el Campionat de Catalunya  en Pista Coberta per atletes Veterans. Per part del CAOlesa van prendre part al mateix la Cecilia Braos a la prova de 800m.ll. i la Sara Prescolí als 3000m.ll.

La Cecilia va finalitzar els 800m.ll. en una meritòria 4a posició (Categoria F40) amb un registre de 3’04″77.

Per la seva part, la Sara va realitzar una magnífica cursa de 3000m.ll., fet que va propiciar la doble bona prestació per la seva part, assolint una excel·lent 3a plaça al la categoria F35 i una nova MMP a la distància amb 10’50″66 (rebaixant en 9″ la seva anterior MMP).

Sense cap mena de dubte han estat dues setmanes molt intenses amb grans resultats per part de tots i totes.