El passat cap de setmana un gran gruix d’atletes del CAOlesa han participat a les diferents proves de Pista Coberta, Cros, Ruta i Pista a l’Aire Lliure disputades arreu del territori català.

Dissabte dia 16 de Gener, a Sabadell, es va realitzar la 2a Jornada del Control Cadet en Pista Coberta (matí) i Juvenil-Junior (tarda).

Per part del CAOlesa vam comptar amb representació a les proves de 60m.ll., Llargada, 400m.ll., 600m.ll., 1500m.ll. i 3000m.ll.

Els resultats més destacats van arribar durant la jornada de matí amb la victòria a les sèries de 3000m.ll. d’en Pau Llordella amb una excel.lent MMP de 9’35″39 (45″ menys que la seva anterior MMP), a només 3″ de la marca mínima d’accés al Ct d’Espanya Cadet en Pista Coberta; la 4a plaça de l’Aina Cerdeira a la mateixa prova però en categoria femenina, amb una gran marca d’11’14″14, que suposa una nova MMP amb rebaixa de 30″ a la seva anterior marca i els excel.lents 1’53″73 (nova MMP) de la Marina Pérez a la prova de 600m.ll.

 

 

Diumenge dia 17 de Gener, a Sabadell, es va disputar el 55è Cros de Sant Sebastià, amb representació a les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

En una esplèndida matinal de cros, els nostres joves atletes van donar el millor d’ells mateixos en competició. Com sempre passa en aquestes categories, va haver-hi imprecisions a les sortides, nervis, canvis de ritme… però sobretot moltes vivències que de ben segur els faran créixer com atletes.

Com a resultats més destacats hem d’assenyalar la 7a plaça d’en Isaac Hernández a la cursa pre-benjamí masculí i la 15a plaça de la Nahía Carretero a la cursa Benjamí Femení.

A Barcelona, 3 dels nostres atletes van participar a la 38a Cursa del Barri de St Antoni, una de les clàssiques de Catalunya en aquesta distància.

Els resultats dels 3 atletes van ser els següents:

 

Per últim, a Barcelona (Serrahima), es va disputar el Critèrium de Llançaments d’Hivern (1a. Jornada) amb la participació d’Olga Morraja a la prova de llançament de disc. En la seva primera actuació en una prova ABSOLUTA amb l’artefacte d’1kg, l’Olga va iniciar la temporada amb una marca de 28m llargs, quedant a poca distància de l’accés a la millora (8 primeres classificades).

 

 

Moltes felicitats a tots per els bons resultats aconseguits!